O fetiță de numai 12 ani a fost vândută de părinții români. Ce sumă au cerut pentru copilul lor

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din Spania! O fetiță în vârstă de numai 12 ani a fost salvată de către Garda Civilă, după ce părinții acesteia, ce fac parte dintr-un clan românesc, ar fi vândut-o. Se pare că cea mică a fost vândută unei alte familii pentru a se căsători, în schimbul sumei de 3.000 de euro.

Fetița a fost vândută de proprii părinți
Fetița a fost vândută de proprii părinți

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, cei de la Garda Civilă ar fi aflat, în cursul lunii ianuarie, că unii minori se aflau în stare de abandon, în Malagón. Tânăra în cauză, în vârstă de numai 12 ani, a reclamat bătăi primite dinn partea mamei, iar autoritățile au rămas în contact cu școala și cu cercul social al minorei. Se pare că tânăra nu mergea la școală, iar mama și tatăl vitreg al acesteia ar fi solicitat retragerea acesteia, deoarece ar fi plecat din calitate.

Cu toate acestea, autoritățile din Spania au reușit să afla că în spatele cererii părinților fetei se afla, de fapt, o situație cu totul șocantă. Se pare că tânăra în vârstă de 12 ani ar fi spus celorlalte fete ce îi erau prietene că familia ei dorea să o căsătorească, în schimbul sumei de 3.000 de euro! În acel moment, autoritățile au intrat în alertă și au intervenit în cazul fetei.

Minoră vândută de propria ei familie

Imediat ce autoritățile din Spania au intrat în acțiune, au arestat părinții fetei, găsind suma de 3.800 de euro asupra tatălui vitreg al acesteia. Se pare că bărbatul ar fi pretuns că banii ar fi fost câștigați din recoltarea măslinelor. Cu toate acestea, polițiștii au descoperit faptul că această declarație nu era adevărată, deoarece bărbatul nici nu lucrase la culesul măslinelor, iar proveniența banilor nu putea fi explicată.

Autoritățile din Spania știau că cea mică ar fi putut fi într-o casă din Baza, așa că au mers imediat acolo, unde au și găsit-o pe tânăra de numai 12 ani. Părinții ei o trimiseseră la reședința unor rude pentru a o ascunde, însă, acum, ea se află sub tutela Junta de Andalucía.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net