O nigeriancă a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă perucă realizată în doar 11 zile

O femeie din Nigeria a stabilit recordul mondial pentru realizarea celei mai lungi peruci realizate manual. Helen Williams a construit o perucă lungă de 351,28 metri. Ea a ajuns la această performanță în 11 zile, relatează BBC.

Helen Williams și cea mai lungă perucă din lume. Sursa foto: Guinness World Record
Helen Williams și cea mai lungă perucă din lume. Sursa foto: Guinness World Record

Ce a folosit pentru perica gigant

Helen Williams crează peruci de 8 ani, iar pentru cea care a intrat în Guinness World Record a avut nevoie de doar 11 zile. A investit aproximativ 2.500 USD și a folosit nu mai puțin de 1.000 de mănunchiuri de păr, 12 cutii de fixativ de păr, 35 de tuburi de lipici de păr și 6.250 de agrafe de păr.

Această realizare este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată. Încă nu îmi vine să cred", a spus ea.

În ciuda faptului că este o producătoare de peruci cu experineță, ea a spus că nu a fost o sarcină ușoară, deoarece „s-a simțit epuizată” în timpul procesului.

Prietenii și familia m-au încurajat. Nu am vrut să-i dezamăgesc, așa că m-am concentrat pe terminarea perucii. Rezultatul este cea mai lungă perucă realizată manual din lume", a spus ea.

Peruca a fost întinsă pe o aotostradă pentru a fi măsurată

După finalizare, creatoarea de peruci a constat că este dificil să găsească un loc pentru a o întinde și pentru a o măsura cu precizie.

Ea a ales să o așeze pe o autostradă care leagă orașele Lagos și Abeokuta. Acest lucru s-a întâmplat pe data de 7 iulie.

Marți, 15 noiembrie, Guinness World Record a confirmat recordul. Este cea mai lungă peruncă realizată vreodată manual.

Helen Williams și-a expus peruca în biroul ei, astfel încât oamenii să vină să se uite la eforturile ei de a stabili recorduri.

La începutul acestui an, Hilda Baci a făcut furori în Nigeria când a doborât recordul mondial pentru gătit non-stop. Dar a fost eliminată de irlandezul Alan Fisher acum câteva săptămâni.

În Guinness World Record se află și români. Unul dintre acestea este cel mai lung lanț de prezervative realizat în 28 octombrie 2007. Au participat 1.683 de persoane care au legat împreună 25.773 de prezervative construind un lanţ ce măsoară 3.269,46 metri. Prin această acţiune organizatorii au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra pericolului HIV/SIDA în rândul tinerilor români.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net