O româncă a fost martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: „Am crezut că se trage în mulțime”

Este jurnalistă în America și a emigrat cu foarte mulți ani în urmă. Irina Bucur este românca martoră la tentativa de asasinat asupa fostului președinte Donald Trump, aflat acum în campanie electorală pentru Casa Albă, contracandidatul cel mai puternic al lui Joe Biden. Ea a povestit pentru Adevărul momentele teribile pe care le-a trăit.

Irina Bucur a văzut tot

trump 1 jpg

Româna Irina Bucur s-a născut în București, a crescut în Pittsburgh, iar în prezent locuiește în Butler County, adică exact acolo unde Donald Trump a trecut milimetric pe lângă moarte în timpul unui miting electoral.

Din mai 2023, Irina lucrează ca jurnalistă pentru cotidianul The Butler Eagle, și fusese acreditată să participe la mitingul electoral al lui Trump. Se afla în tribune când s-au auzit împușcăturile.

„Aveam un reporter și un fotograf în zona rezervată pentru media. Eu eram în mulțime pentru a intervieva oamenii și pentru a culege reacții”, își începe povestirea Irina.

„Când s-au auzit împușcăturile, nu am văzut inițial ce s-a întâmplat. M-am aplecat la pământ și inițial am crezut că cineva trage în mulțime.

I-am trimis un mesaj editorului meu, spunându-i că cineva trage. În acele momente, am auzit o femeie spunând o rugăciune.

O mamă le-a spus copiilor să se întindă la pământ. Când s-au oprit împușcăturile, unii oameni s-au ridicat și au început să părăsească zona chiar înainte ca evacuarea să înceapă oficial”, a relatat Irina reporterului Adevărul, Denis Georgescu

„Starea de confuzie era evidentă”

„În timp ce oamenii erau evacuați de Secret Service de la locul tentativei de asasinat, am vorbit cu spectatori care fuseseră aproape de podium. Unii mi-au spus că au văzut pe cineva pe un acoperiș, în timp ce alții spuneau că au văzut pe cineva fugind cu un steag american. Starea de confuzie era evidentă.

Am văzut un om care pleca din tribune cu tricoul plin de sânge. Mi-a spus că e doctor pensionar, că era primul lui miting politic și că a făcut imediat manevre de resuscitare asupra victimei rănite fatal și care era aproape de el.

Victima fusese împușcată în cap. Iar victima era Corey Comperatore, fost șef al Brigăzii de Pompieri Buffalo, care și-a protejat fiica și soția în momentul împușcăturilor”, a povestit Irina Bucur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net