E┼čecul din Ucraina, mascat de o parad─â de propor┼úii la Moscova

E┼čecul din Ucraina, ascuns de o parad─â de propor┼úii! Pre┼čedintele Vladimir Putin ├«ncearc─â, luni (9 mai), s─â livreze ru┼čilor o festivitate de fast maxim, ca ┼či cum ar fi c├ó┼čtigat r─âzboiul.

image
Putin vrea ca parada să fie o demonstraţie a puterii ruse. Fotografii: EPA-EFE

R─âzboiul din Ucraina a ajuns ├«n ziua a 74-a, dar ru┼čii nu au reu┼čit ├«nc─â mai nimic din ce ┼či-au propus. Pentru ca propriul popor s─â uite de e┼čecurile invaziei, pre┼čedintele Vladimir Putin a f─âcut preg─âtiri pentru o parad─â grandioas─â, la Moscova, cu ocazia celei de-a 77-a anivers─âri a victoriei asupra Germaniei naziste, organizat─â luni, 9 mai, ca ┼či cum ┼či-ar fi ├«ndeplinit toate obiectivele propuse ├«n ÔÇ×opera┼úiunea special─âÔÇŁ din Ucraina.

stanga
dreapta
foto epa efe 57641558 jpeg
vladimir putin shutterstock 2026844540 jpg
Vladimir Putin (foto: kremlin.ru)
vladimir putin
9 meniul lui vladimir putin dieta 1 jpg jpeg
4 meniul lui vladimir putin dieta 3 jpg jpeg
7 geaca lui vladimir putin stadion moscova loro piana 12000 euro 1 jpg jpeg
6 geaca lui vladimir putin stadion moscova loro piana 12000 euro 6 jpg jpeg
2 geaca lui vladimir putin stadion moscova loro piana 12000 euro 5 jpg jpeg
5 putin vladimir getty images jpg jpeg
Vladimir Putin GettyImages 4 jpg
Vladimir Putin GettyImages 2 jpg
Vladimir Putin (EPA EFE) 3 jpg
vladimir putin think jpg

├Äns─â ofensiva ru┼čilor stagneaz─â, de┼či bombardeaz─â ├«n continuare cu ├«nver┼čunare ora┼če ┼či sate ucrainene. ├Än regiunea Lugansk, a fost atacat─â s├ómb─ât─â dup─â-amiaz─â o ┼čcoal─â din localitatea urban─â Bilohorivka, ┼čcoal─â folosit─â ca ad─âpost de 90 de persoane, care au fost prinse sub d─âr├óm─âturi ┼či cel mai probabil sunt moarte. De asemenea, tot ├«n aceea┼či zon─â cel pu┼úin 6 civili, ├«ntre care ┼či copii, au murit ├«n weekend ├«n urma bombardamentelor aeriene.

Cite┼čte ┼či: C├ót tupeu! Ce le-a urat Putin ucrainenilor, dup─â ce ru╚Öii au bombardat o ╚Öcoal─â

Peste 300 de civili, salvaţi din Azovstal

Din fericire, peste 300 de civili au fost salva┼úi ├«n sf├ór┼čit din combinatul Azovstal, obiectiv din Mariupol aflat sub atacul permanent al for┼úelor ruse de c├óteva s─âpt─âm├óni. Dup─â evacuarea civililor din combinatul siderurgic, inclusiv femei ┼či copii, pre┼čedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune c─â lucreaz─â la ÔÇ×op┼úiuni diplomaticeÔÇŁ pentru a salva solda┼úii ucraineni r─âma┼či ├«n o┼úel─ârie, care este asaltat─â ┼či bombardat─â ne├«ncetat. ├Än timp ce ├«n Ucraina ru┼čii ├«┼či continuau atacurile f─âr─â mari succese, la Moscova se f─âceau ieri ultimele repeti┼úii pentru parada de 9 Mai.

image
În Ucraina continuă bombardamente masive

Un ┬źavertisment apocaliptic┬╗ la Moscova

Pre┼čedintele Vladimir Putin a proclamat deja victoria ru┼čilor, prin scrisori trimise mai multor ┼ú─âri, inclusiv Republicii Moldova, ├«n care a scris: ÔÇŁVictoria va fi a noastr─âÔÇŁ. El ┼či-a propus s─â transmit─â, sfid─âtor, Occidentului un avertisment al ÔÇ×apocalipseiÔÇŁ pe care ar putea-o declan┼ča, desf─â┼čur├ónd puterea armat─â a Rusiei.

image
A┼ča arat─â ora┼čele din Ucraina, dup─â bombardamentele ru┼čilor

├Än Pia┼úa Ro┼čie, liderul de la Kremlin a ordonat s─â fie organizat─â o parad─â grandioas─â, ca ┼či ├«n anii anteriori, cu trupe, tancuri, rachete, inclusiv cele intercontinentale balistice. Pentru parad─â s-a preg─âtit ┼či un survol deasupra Catedralei Sf├óntului Vasile din capitala rus─â care s─â includ─â avioane de lupt─â supersonice, bombardiere strategice Tu-160 ┼či, pentru prima dat─â din 2010, s-a decis prezen┼úa avionului de comand─â al ÔÇ×apocalipseiÔÇŁ Il-80, care ar c─âra cei mai puternici oameni din stat ├«n cazul unui r─âzboi nuclear.

Cite┼čte ┼či: Umilin╚Ť─â suprem─â pentru Putin! Tiranul de la Kremlin ╚Öi-a scuze Israelului

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat c─â lumea trebuie s─â fie preg─âtit─â pentru c─â ru┼čii vor comite ÔÇŁ┼či mai multe distrugeri masiveÔÇŁ ├«n Ucraina.

image
S-au evacuat 300 de civili din combinatul Azovstal

De asemenea, Stoltenberg a insistat s─â se intensifice livr─ârile de arme c─âtre Kiev, din aceast─â cauz─â. Putin nu concepe s─â ias─â ├«nfr├ónt ├«n urma invaziei. ├Äns─â ordinul lui de a lovi Occidentul cu arme nucleare trebuie ignorat, deoarece comandan┼úii ┼čefi ru┼či ar refuza acest ordin, sus┼úine Christo Grozev, jurnalistul bulgar al platformei de investiga┼úii Bellingcat.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg