Prințul William și Kate Middleton, vacanță de toamnă alături de copii. Care este destinația preferată a membrilor regali

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William și Kate Middleton își petrec vacanța de toamnă alături de copii. Cei doi au luat o pauză de la îndatoririle regale și au ales o destinație de vis pentru a se bucura de zilele libere.

Prințul William și Kate Middleton alături de cei 3 copii
Prințul William și Kate Middleton alături de cei 3 copii

Prințul William și Kate Middleton au plecat în vacanță alături de copii

Prințul și Prințesa de Wales se bucură în prezent de 2 săptămâni de concediu, iar cei trei copii ai lor au luat o pauză de la cursuri, pentru a putea pleca în vacanță, scrie Hellomagazine!

Odată cu problemele de sănătate ale lui Kate Middleton, cei doi soți au început să pună mai mult preț pe stilul lor de viață, astfel că au decis să se retragă pentru o perioadă din viața cotidiană și să plece în vacanță, după ce Regele Charles le-a dat acordul. Cu toate acestea, familia regală este foarte discretă atunci când vine vorba despre activitățile pe care le desfășoară, astfel că aceștia nu divulgă destinațiile de vacanță pe care la aleg.

Totuși, una dintre ele este preferata lor, un loc de vis pentru care optează destul de des, considerându-l oaza lor de liniște, după cum spune corespondentul regal al Sky, Rhiannon Mills. Acesta a dezvăluit în cadrul podcastului A Right Royal, găzduit de Emmy Griffiths, Andreea Caamano și editorul regal al Hello!, Emily Nash, eventualele planuri ale Prinților de Wales.

„Am văzut clar că atunci când apare o vacanță, există și timp alocat exclusiv familiei. Nu mai vedem niciun angajament public. Și asta vor să facă și de data aceasta”, a spus Rhiannon Mills despre Kate Middleton și Prințul William.

Cu toate acestea, cel mai probabil Prințul William va continua să țină legătura cu guvernul britanic, având în vedere că trebuie să fie în permanență la curent cu ceea ce se în tâmplă în Casa regală, pentru că el este moștenitorul tronului. Mai mult, acesta ar putea să îi țină locul tatălui său, Regele Charles, deoarece se află în turneul din Australia și Samoa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (41) jpg
chris turnbull jpg
Mihaela Bilic jpg
ludovic orban jpeg
Mircea Eliade Maitreyi webp
banknotes 7850299 1280 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
andreea raicu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net