Are 106 ani și stă de 77 de ani în casă pe care a dat 800 de lire în 1945

11 mai 2022

Cea mai bătrână proprietară din Regatul Unit a împlinit 106 ani și nu vrea să vândă locuința pe care a cumpărat-o cu 800 de lire și care a ajuns să valoreze în prezent 550.000 de lire.

image
Winifred Flemming, 106 ani, nu vrea să vândă casa în care stă de o viață - foto Profimedia

Winifred Flemming, de 106 ani, s-a mutat în locuința din Kent, Marea Britanie, la finele celui de al Doilea Război Mondial.

Cea mai bătrână proprietară din Anglia

Bunicuța Winifred Flemming a fost declarată recent cea mai bătrână proprietară din Regatul Unit. În cei 77 de ani de când stă în casa cochetă din orășelul Kent, imobilul și-a crescut valoarea de 680 de ori.

Ea a cumpărat locuința cu 800 de lire sterline (n.r. echivalentul a 30.000 de lire sterline în zilele noastre) și o poate vinde la prețul de 550.000 de lire. „Am vecini care și-au vândut casele aflate pe aceeași stradă cu mine cu 520.000 de lire, în 2020, cu 440.000 de lire, în 2016 și cu 290.000 de lire în 2010”, a povestit bătrânica pentru Daily Mail.

image
Casa a fost cumpărată la sfârșitul celui de Al Doilea Război Mondial - foto Profimedia

Îngrijită la domiciliu

Ea este îngrijită de mai mulți asistenți medicali care o vizitează zilnic de-a lungul unei săptămâni și marea ei plăcere este să asiste când vine grădinarul să îi tundă peluza din spatele casei.

Ea a devenit văduvă în anul 1997, când soțul ei Henry a încetat din viață. Winifred Flemming are patru strănepoți și a locuit o perioadă cu fiica ei Yvonne Bloom, de 84 de ani, care a părăsit-o în ultimele 10 luni pentru că starea ei de sănătate s-a deteriorat simțitor.

image
Casa valorează acum peste jumătate de milion de lire sterline!

Fiica ei suferă de sindromul bipolar

Yvonne suferă de tulburare de tip bipolar și a ajuns să fie îngrijită de fiica ei Janine Bloom, de 47 de ani, care îi face cumpărăturile bunicii o dată pe săptămână. Yvonne este singurul copil al lui Winifred Flemming, care a mai avut un băiat Brian, care însă a încetat din viață în 2012.

Janine, care are la rândul ei doi copii a povestit pentru Daily Mail că ”bunica ei este un om incredibil. Până recent ea a fost independentă și se îngrijea singură. La 103 ani însă a suferit o fractură de bazin și a fost nevoită să rămână în scaunul cu rotile”.

Winifred Flemming deține recordul național cu titlul cea mai bătrână proprietară de casă din Marea Britanie și speră să păstreze acest titlu mult timp de acum încolo pentru că se simte extraordinar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg