Șeful serviciului de spionaj din Rusia a dezvăluit, din greșeală, planul lui Putin pentru Ucraina

Într-un schimb de replici dure dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și șeful serviciului de spionaj al Rusiei, Sergei Naryshkin, se pare că acesta din urmă a rămas încolțit de către Putin și a dat mai multe informații decât era necesar.

russian chief spy PNG

Într-o declarație de presă oferită de către The Guardian, Sergei Naryshkin a rămas încolțit de către Putin după ce acesta i-a cerut șefului serviciului de spionaj să vorbească direct și să nu se mai ascundă.

Donețk și Lugansk, în componența Federației Ruse

De asemenea, acesta a pus la îndoială modul în care spionul își alege cuvintele și răspunsurile pe care Vladimir Putin dorește să le audă.

După ce Putin i-a atras atenția cu privire la modul în care acesta își alege cuvintele, Sergei Naryshkin s-a pierdut cu firea și a susținut cu tărie un eveniment ce s-ar putea să aibă loc în viitor.

„Susțin” sau „voi susține”? Spune-o clar, Sergei!”, i-a transmis Putin.

„Susțin propunerea cu privire la intrarea Republicilor Donețk și Lugansk în componența Federației Ruse”, a spus șeful serviciului de spionaj al Rusiei.

Luat prin surprindere de acest răspuns, președintele Vladimir Putin a declarat că nu acesta este topicul discuției pentru care sunt prezenți. 

„Nu vorbim despre asta, nu acesta este subiectul discuției. Vorbim despre recunoașterea independenței acestor două regiuni.”

După ce Putin i-a atras direct atenția că nu despre asta trebuie să discute, Sergei Naryshkin și-a reluat discursul, dar de data asta, folosind cuvintele pe care Vladimir Putin a dorit să le audă. 

Luni seară, Vladimir Putin a recunoscut independența regiunilor Lugansk și Donețk, într-o acțiune criticată dur de către Occident și Kiev, acestea considerând că reprezintă un atac asupra suveranității Ucrainei. 

Regiunea Donbas din Ucraina se află într-un război prin intermediari (proxy-war) încă din 2014, în care separatiștii pro-ruși și trupele ucrainiene se află în conflict privind independența regiunii Donbas. Aceste acțiuni au survenit prin anexarea Peninsulei Crimeea de către Federația Rusă, în același an.

La doar câteva ore de la anunțul privind independența celor două regiuni, trupele armatei ruse au intrat pe teritoriul celor două republici, pentru a „menține pacea” în regiunea ce a fost vizată, recent, de atacuri sângeroase și distructive. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net