Viaţa secretă a fiicelor lui Putin! Care dintre ele este pe lista neagră impusă de Occident

Ucraina rezistă cu eroism de 43 de zile în faţa trupelor trimise de Vladimir Putin! Recent, fiicele mari ale liderului de la Kremlin au fost sancţionate de SUA, Marea Britanie şi UE, ca măsură de protest împotriva masacrului din Bucea. Însă unde se ascund Maria şi Katerina?

Viaţa secretă a fiicelor lui Putin! Care dintre ele este pe lista neagră impusă de Occident
Viaţa secretă a fiicelor lui Putin! Care dintre ele este pe lista neagră impusă de Occident

Conform presei internaţionale, Vladimir Putin, 69 de ani, are o avere de peste 200 de miliarde de dolari ascunsă în conturi-fantomă. După ce a divorţat de mama fetelor lui, Ludmila, în 2014, Vladimir Putin a avut grijă ca acestea să fie ascunse de ochii publicului, protejate şi să ducă o viaţă de lux.

Citește și Unde se ascunde Alina Kabaeva, iubita lui Putin. Informații confidențiale au ieșit la iveală

Maria Voronţova, de 36 de ani, este doctor endocrinolog şi conduce compania de investiţii în domeniul sănătăţii Nomenko, cu sediul central în St. Petersburg. Maria ducea o viaţă liniştită, de lux, în Ţările de Jos, până în anul 2014, şi se iubea cu Jorrit Faasen, cu origini olandeze, angajat cu un salariu colosal la o companie de gaz rusească.

Maria Voronţova, 36 de ani, doctor endocrinolog
Maria Voronţova, 36 de ani, doctor endocrinolog

În 2014, după ce aeronava aparţinând Malaezia Airlines a fost doborâtă de separatiştii ruşi din Donbas şi au murit 298 de oameni, printre care 193 din Ţările de Jos, cei doi au fost izgoniţi înapoi în Rusia.

Fiica cea mică a lui Putin, Katerina, de 35 de ani, a fost dansatoare sportivă şi a câştigat mai multe competiţii interne. După ce a renunţat la cariera sportivă, ea a venit la conducerea departamentului de cercetare din domeniul Inteligenţei Artificiale, de la Universitatea din Moscova.

Katerina Tihonova, 35 de ani, profesor matematician
Katerina Tihonova, 35 de ani, profesor matematician

Katerina s-a măritat în 2013 cu Kiril Şamalov, care avea să devină cel mai tânăr miliardar rus şi director al companiei petrochimice Sibur. Au divorţat în 2018 şi Kiril Şamalov a continuat să rămână în graţiile socrului său. Cele două surori au fost trecute pe lista neagră de către SUA, UE şi Marea Britanie miercuri, 6 aprilie, după mediatizarea măcelului celor 410 civili din Bucea. Însă ele nu sunt singurii copii ai liderului de la Kremlin.

Citește și VIDEO Desenul animat care l-a speriat pe Putin. Dictatorul este comparat cu Hitler și sfătuit să se sinucidă

În 2003, se naşte Luiza Rozova, fiica lui Putin cu menajera Svetlana Krivonoh, despre care presa străină a scris că locuieşte de mai mulţi ani într-un apartament de lux de 4,1 milioane $, din Monaco. Conform The Sun, gimnasta Alina Kabaeva, care a renunţat la religia islamică pentru a deveni ortodoxă, i-a dăruit lui Putin patru copii, două gemene şi doi băieţi, toţi fiind născuţi în mare secret în Elveţia.

Iubirile liderului de la Kremlin

Vladimir Putin (69 de ani) s-a însurat în 1983 cu stewardesa Ludmila Şkrebneva, care a devenit prima doamnă a Rusiei în 2000, deşi duceau deja vieţi separate. Ea e mama celor două fiice, Maria şi Katerina.

Ludmila Şkrebneva, fosta soție a lui Vladimir Putin
Ludmila Şkrebneva, fosta soție a lui Vladimir Putin

În 2014, Putin divorţează, însă presa internaţională scria că încă din 2003 avea un copil cu menajera Svetlana Krivonogih. O altă femeie care l-a cucerit pe Putin este gimnasta Alina Kabaeva. Conform NY Post, Putin s-a iubit şi cu Miss Rusia 2003, Victoria Lopîreva, care în 2018 devine ambasador al Cupei Mondiale de fotbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net