VIDEO Incidente terifiante în Peru. Localnicii susțin că sunt atacați de creaturi non-umane gigantice și cer sprijinul armatei

Ultima actualizare:

De două săptămâni, localnicii unui sat din Peru cer disperați ajutor, după mai multe incidente bizare. Ei susțin că în fiecare noapte sunt atacați de creaturi ce nu par de pe pământ. Au înălțimi de peste doi metri și jumătate și ar avea ochii galbeni. Presa internațională a scris despre aceste incidente, mai ales că o tânără a ajuns la spital cu răni multiple, scrie The Jerusalem Post care citează La Republica. În 2018, pe teritoriul statului Peru a fost descoperită o mumie despre care specialiștii au stabilit că nu este umană.

Foto: Profimedia Images
Foto: Profimedia Images

Atacurile au început pe 11 iulie. Oamenii cer sprijinul armatei

Locuitorii unui sat peruan cunoscut sub numele de tribul Haikito trăiesc cu frică, deoarece pretind că sunt supuși atacurilor repetate ale unor creaturi de doi metri înălțime. Aceste entități amenințătoare cu „ochi galbeni strălucitori” au insuflat teroare în inimile comunității indigene din San Antonio, situată în Alto Nanai, la nord-est de Lima.

Distruși și disperați, sătenii au implorat autoritățile și armata peruană să îi ajute. Ei patrulează noaptea pentru a-și proteja populația vulnerabilă de aceste ființe misterioase.

Potrivit presei din Peru, atacurile acestor creaturi ar fi început pe data de 11 iulie.

O fată de 15 ani, atacată de o creatură

Un incident înfiorător a avut loc în urmă cu câteva zile. O fată de 15 ani a ajuns la spital cu mai multe răni după ce a fost atacată de o asemenea creatură care a rănit-o grav în zona gâtului.

Jairo Ritguy Davila, liderul comunității, a povestit experiența sa îngrozitoare, subliniind nevoia extremă de intervenție. "Am împușcat unul dintre ei de două ori și nu a fost rănit, s-a ridicat și a dispărut. Trăim într-o groază constantă", s-a plâns el.

„Pantofii lor sunt de formă rotundă, pe care îi folosesc pentru a pluti... Capetele lor sunt lungi, poartă o mască și ochii lor sunt gălbui", a descris Dávila creaturile pentru La Republica.

Pe youtube a fost postat un filmuleț în care ar fi fost surprinse aceste creaturi.

În 2018, o mumie descoperită în Peru a atras trezit curiozitatea multor cercetători. După îndelungi studii aceștia a stabilit că mumia nu aparține unei ființe umane.

image

Unii sunt de părere că aceasta ar putea fi cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor. Remarcabilul trup mumificat are câte trei degete la mâini și la picioare și a fost descoperit în Nazca, Peru.

Mumiile îi fascinează dintotdeauna pe istorici, dar această descoperire este atât de stranie, încât ar putea schimba felul în care înțelegem originea omului. Testele indică faptul că această ființă a trăit în urmă cu aproximativ 6.500 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net