VIDEO Roman Abramovici, transfigurat și îmbătrânit subit, după ce imperiul său s-a năruit în urma războiului

Ultima actualizare:

Viața lui Roman Abramovici era una de basm până în urmă cu o lună. Avea o avere de peste 12 miliarde de dolari americani, deținea un iahturi luxoase cu care călătorea lumea în lung și în lat și era patronul unuia dintre cele mai apreciate cluburi sportive din Marea Britanie. Totul s-a năruit, iar imperiul său a fost transformat în scrum după ce Vladimir Putin a început războiul împotriva Rusiei. 

Imperiul lui Roman Abramovici se clatină după sancțiunile impuse Rusiei Sursă: Profimedia
Imperiul lui Roman Abramovici se clatină după sancțiunile impuse Rusiei Sursă: Profimedia

Roman Abramovici a încărunțit subit din cauza problemelor cu care se confruntă

Roman Abramovici, fostul patron al clubului sportiv Chelsea, a îmbătrânit subit din cauza stresului căruia este supus de aproximativ o lună. Fotoreporterii l-au surprins pe aeroportul din Ben Gurion, Israel. Miliardarul și-a lăsat barbă, a purtat mască de protecție și a încercat să se facă nevăzut, adoptând o atitiudine cât mai discretă. A ținut capul plecat, a butonat telefonul și a evitat interacțiunea cu cei din jur. Un lucru este, însă, evident. Tensiunea în care trăiește și pericolul pe care îl resimte l-au afectat considerabil. Abramovici pare slăbit și lipsit de energie.

În urmă cu o lună, Roman Abramovici încă avea o viață la care mulți doar visează. Trăia la Londra, avea conturile bancare pline, iahturi scumpe și era respectat de o multitudine de oameni importanți. După ce Vladimir Putin a declarat război Ucrainei și a început atacul militar, imperiul pe care Abramovici l-a clădit timp de trei decenii a început să se clatine serios. 

În primul rând, i s-a pus în vedere că trebuie să părăsească Marea Britanie, apoi activele din Marea Britanie i-au fost blocate, inclusiv cele pe care le deținea la clubul sportiv Chelsea. Iahturile sale ar fi trebuit să fie puse sub sechestru, dar fostul patron Chelsea a reușit să le mute, în timp util, într-o zonă în care legislația internațională nu este aplicată. Acum, se pare că Ambramovici primește o nouă lovitură care îi afectează imaginea. 

Imaginea lui Roman Abramovici primește lovitură după lovitură 

O anchetă a BBC a dezvăluit cum şi-a construit Roman Abramovici averea din plăţi corupte şi licitaţii trucate. BBC citează un document de cinci pagini obţinut din arhivele Poliţiei Ruse. Surse apropiate dosarului confirmă informaţiile prezentate cu lux de amănunte în acest document. 

Unele surse susțin că Vladimir Putin a fost la Moscova, cu unul dintre cele șase avioane ale sale, pentru a avea o discuție privată cu Vladimir Putin, la care au mai participat și alți oligarhi puternic afectați de sancțiunile aplicate Rusiei după declanșarea războiului împotriva Ucrainei. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net