Prințul William nu se pricepe deloc la alegerea cadourilor! Ce cadou neinspirat a primit Kate Middleton

Ultima actualizare:

Ziua de 9 ianuarie este una importantă pentru membrii Casei Regale a Marii Britanii întrucât este data la care ducesa de Cambridge își sărbătorește ziua e naștere. 

Prințul William a vorbit despre cel mai neinspirat cadou oferit soției sale Sursă: Gettyimages
Prințul William a vorbit despre cel mai neinspirat cadou oferit soției sale Sursă: Gettyimages

Kate Middleton împlinește 40 de ani pe 9 ianuarie și cu siguranță va primi daruri spectaculoase din partea persoanelor dragi din viața sa. Există șanse destul de mari ca prințul William să aleagă un cadou cu puternică încărcatură sentimentală.

Se pare că William nu s-a priceput dintotdeauna la alegerea cadoului potrivit pentru soția sa și, în urmă cu multă vreme, a ales unul complet neinspirat. Kate Middleton îi reamintește chiar și în ziua de astăzi despre acel eșec total, după cu el însuși a mărturisit. 

În cadrul unui podcast, William a mărturisit că se afla la începutul relației cu Kate Middleton atunci când a avut proasta inspirație de a-i oferi cadou un binoclu. Așa cum era de așteptat, viitoarea ducesă de Cambridge nu a fost deloc încântată. Timpul a trecut, iar cuplul își aduce aminte, cu amuzament, despre întâmplarea cu pricina. 

"I-am cumpărat un binoclu. Habar nu am de ce mi s-a părut la acea vreme că ar fi un cadou potrivit pentru ea", a povestit prințul William, potrivit The Mirror. 

Kate Middleton l-a cucerit pe William atunci când erau colegi de facultate

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut în orașul Reading din sudul Angliei, în 1982. Tatăl său, Michael Middleton, a fost pilot, în timp ce mama ei, Carole, a lucrat ca stewardesă. Kate mai are doi frați, Pippa și James, ambii mai mici decât ea.

Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, William a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net