Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fetei i-a fost spart contul de Instagram

Ultima actualizare:

Apar noi informații despre Melinda, fata dispărută 6 zile și găsită în casa unui bărbat de 34 de ani. A fost drogată non-stop și agresată sexual. Anchetatorii încearcă acum să afle de ce Melinda refuză să se întoarcă acasă. Ea a rămas internată la un centru special de îngrijire. Potrivit unor informații, mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni de zile, după ce contul de Instagram al fetei fusese spart și poze indecente cu ea, apăruseră într-un story pe rețeaua socială. 

sara melinda disparuta jpg

Melinda a plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții

Salvarea copilei de 13 ani din casa insalubră a bărbatului de 34 de ani nu a închis ancheta. Părinții sunt liniștiți pentru că fata lor trăiește, dar nu se pot bucura de ea acasă pentru că fata refuză să se întoarcă.

Autorităţile de la protecția copilului au trimis prihologi sa discute cu părintii ei pentru a afla de ce se teme copila să revină în familie.

Surse din anchetă spun că fata s-ar fi certat cu părinţii înainte să plece de acasă. Ar fi vrut chiar să se sinucidă, dar ar fi fost salvată chiar de bărbatul de 34 de ani, care a convins-o să vină la el acasă. Așa a început coșmarul de 6 zile al Melindei. A fost drogată non stop și agresată sexual.

Copila de 13 ani vorbea pe internet de mult timp cu Laurențiu Rus, cunoscut și ca „Mănușa Albă”, iar bărbatul ar fi convins-o să vină la el acasă apelând la un șantaj. Copila de 13 ani îi trimisese poze în care apărea în ipostaze indecente, iar Rus a amenințat-o că i le va trimite mamei ei, profesoară în Sigehtu Marmației.

Potrivit unor informații bărbatul era în atenția DIICOT de 8 luni, potrivit unor surse citate de Observator.

Atunci, mama Melindei a făcut ar fi făcut o sesizare după ce fetei i-ar fi fost spart contul de Instagram și i-ar fi fost luate poze în care fata ei apărea în ipostaze indecente.

Vecinii și-au dat seama ce se întâmplă, dar nu au anunțat poliția

Minora ar fi putut fi salvată mult mai repede din casa bărbatului dacă vecinii anunțau poliția. În ciuda mediatizării, oamenii au evitat să ia legătura cu autoritățile deși o văzuseră pe fată. Unul dintre vecinii a spus chiar că și-a dat seama că era drogată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net