Moment emoționant cu lacrimi de fericire! Evenimentul care a marcat-o pe Elena Gheorghe

Ultima actualizare:

11 persoane. 4 mașini. Așa a plecat gașca Elenei Gheorghe în Poiana Brașov. E lege pentru ea. La început de an merge cu toată familia în vacanță la munte. Artista împreuna soțul, cu părinții ei, cei doi frați Costin și Ana, copiii ei, Ame si Nicholas, și nepoții Ania și Lucas. Artista a vorbit în exclusivitate pentru Click!

elena gheorghe jpeg

Elena Gheorghe, aventură pe pârtie

Vacanță de neuitat pentru Elena Gheorghe și familia ei numeroasă. Dacă unii aleg pârtiile din afară, iată că artista a făcut o tradiție ca după Anul Nou să vină în Poiana Brașov și să se bucure de peisajul magic, cu multă zăpadă, de feeria iernii într-un cuvânt.

S-au îmbarcat cu toții în patru mașini și au plecat din București duminică seara, având ca destinație poalele Munților Postăvaru. Elena Gheorghe și soțul Cornel, împreună cu copiii lor, Amelie și Nicholas, sora Elenei: Ana Gheorghe împreună cu Ania și Lucas, fratele Costin Gheorghe și iubita Alexandra,  plus părinții lor Maria și preotul Gheorghe Gheorghe. După ce s-au cazat, de la mic la mare au plecat entuziasmați spre pârtie și s-au bucurat cot la cot de zăpada generoasă.

Unii s-au dat pe schiuri, alții cu colacii, s-au bătut cu bulgări, cei mici s-au pozat cu perușii și cu chinchila. Cu obrajii roșii, înfofoliți cu căciuli și fulare, copilașii parcă erau din basme. La toate activitățile au fost încurajați și de bunica lor, doamna Marioara, care nu și-a refuzat o tură de săniuță. 

Moment emoționant pentru Elena Gheorghe!

Mai bine de trei ore a durat toată distracția de pe pârtia Bradul și cu siguranță s-ar fi prelungit, însă au avut un eveniment foarte important în sânul familiei: aniversarea tatălui Elenei. Părintele Gheorghe a împlinit luni, 31 ianuarie, vârsta de 64 de ani, prilej cu care soția și copiii i-au organizat spre seară o petrecere frumoasă.

„E de vis la munte. De la mic la mare am plecat la Poiană, suntem cu părinții, cu frații, copiii si ne distrăm cu adevărat. Am făcut așa o tradiție ca în fiecare an, în ianuarie să fim în locul nostru preferat. Anul trecut l-am serbat pe Cornel, soțul, aici, anul acesta a picat de ziua tatălui nostru. Acum suntem pe pârtie. Nicholas schiază, Amelie învață și ea, și ce crezi, soțul meu vrea să învețe si el acum, la 40 de ani, să schieze, iar mama încearcă și ea să reînvețe, pentru că a uitat din tinerețe. Râdem, ne jucăm, ne distrăm. E așa cum spuneam, e de vis și ne bucurăm din plin de clipele astea cu toată familia. Aseară l-am serbat pe tati, a fost foarte emoționant. De fiecare dată de zilele noastre încercăm să fim cu toții împreună", a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru Click!.

Acest moment i-a adunat pe toți în jurul mesei și i-au cântat în cor "mulți ani trăiască", clipe de neuitat, unice, care l-au făcut pe sărbătorit să plângă de fericire. Nepoții Ania, Lucas, Amelie și Nicholas au sărit la final de gâtul bunicului și l-au pupat cu toții. A lipsit doar nepoțica Maria, fetița lui Costin, care locuiește la Cluj și nu a putut fi prezentă pentru ca merge la școală.

La eveniment s-au mai alăturat și alți prieteni ai familiei care au venit special să fie împreună. "La mulți ani, tati! Să fii mereu cu zâmbetul pe buze și sa te bucuri de familie", i-a urat Elena. "La mulți ani, regele meu" a fost mesajul lui Costin, în timp ce Ana i-a spus "La mulți ani, tati! Te iubim". Vacanța la munte a familiei Gheorghe se va prelungi până mâine, timp în care cei mai în vârstă, cei mai tineri și copiii se vor bucura de ultima lună de iarnă.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net