Adoptată de mică de o familie din Italia, Daniela vrea să își găsească părinții biologici

Dată în adopție pe când avea 4 anișori, Daniela este acum o tânără frumoasă care vrea să-și cunoască familia din care a plecat atunci când era mică. Deși a fost iubită și nu i-a lipsit nimic în sânul italienilor care au crescut-o, românca vrea, totuși, să-și afle originea.  

Daniela Gheorghe Foto: Facebook
Daniela Gheorghe Foto: Facebook

„Am așteptat atât de mult această zi să vă pot spune și eu povestea mea, deși am mari emoții, încerc să le stăpânesc si sper din tot sufletul meu să am un final fericit.”, își începe mesajul o tânăra de origine română, pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

Născută în Buzău, într-o familie cu șase frați, Daniela a fost crescută de părinții biologici până la 2 ani, apoi a fost dată la un orfelinat. La vârsta de 4 ani, a avut șansa să fie adoptată de o familie din Italia. 

Daniela a fost adoptată la 4 ani 

Acum, tânăra face un apel pentru a fi ajutată să-și cunoască părinții care au adus-o pe lume, dar și frații.

„Numele meu la naștere a fost Gheorghe Daniela, sunt născută pe data de 11 martie la Buzău și adoptată dintr-un orfelinat din București. Sunt aici în căutarea părinților mei și a celor 6 frățiori”, a transmis tânăra. 

Neconcordanță în acte 

În actele pe care le deține apar numele părinților: Gheorghe Rodica și Gheorghe Vasile. Cu toate acestea, într-unul din aceste acte apare alt nume pentru mama ei, mai exact, Codina, dar nu are idee de ce există această neconcordanță.

„De când am aflat despre destinul meu, am fost mereu curioasă să-i cunosc pe părintii și pe frații mei. Nu știu dacă și ei se gândesc la mine așa cum mă gândesc eu, dar tare mult mi-aș dori să îi găsesc, poate undeva într-un colț de lume există și familia mea, sau cineva care să-i cunoască”, a mai precizat femeia.

Românca adoptată de o familie din Italia speră ca prin intermediul acestui apel să ajungă, într-o zi, să-și îndeplinească visul de a-și cunoaște părinții biologici.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg