Alertă în România! O bătrână de 86 de ani a fugit de la azil! Autoritățile roagă românii care o văd să anunțe Poliția

Autoritățile din țara noastră sunt în alertă! O bătrână în vârstă de 86 de ani a fugit dintr-un azil de bătrâni, în comuna Dâmbovicioara (Argeș)! Femeia se numește Elena Gabriela Brătan, iar Poliția cere ajutorul populației pentru a o localiza pe femeie, care este și foarte bolnavă! Oricine are informații despre ea este rugat să sune la 112!

Cine are informații despre bătrână este rugat să sune la 112 / foto: observatornews.ro
Cine are informații despre bătrână este rugat să sune la 112 / foto: observatornews.ro

Autoritățile din țara noastră sunt în alertă și cer ajutorul populației! O bătrână în vârstă de 86 de ani a fugit dintr-un azil de bătrâni, în comuna Dâmbovicioara, din Argeș! Femeia se numește Elena Gabriela Brătan, iar pentru a o localiza mai rapid, Poliția a decis să ceară și ajutorul populației pentru rezolva problema. Trebuie menționat faptul că femeia este și foarte bolnavă! Oricine are informații despre bătrână este rugat să sune la 112!

În ce privește semnalmentele femeii, aceasta are o înălțime de 1,55 m, 60 de kilograme, ochi căprui și păr alb. Elena Gabriela Brătan poartă ochelari de vedere, iar atunci când a dispărut de la azilul de bătrâni, ea purta un pulover bej, cu dungi portocalii, roșii și galbene. De asemenea, bătrâna mai purta și pantaloni negri, de fâș, cât și papuci albaștri. Poliția a făcut publice semnalmentele femeii încă de ieri, însă nu au reușit să o localizeze pe femeie.

O femeie în vârstă de 86 de ani a dispărut

Pentru a ajuta la căutări, alături de polițiști se află și un echipaj canin, voluntari, dar și sprijin aerian.

„La activităţile de căutare desfăşurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul poliţiştilor câmpulungeni, şi un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, jandarmi şi pompieri argeşeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum şi voluntari din localitate.

De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat şi domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unităţile spitaliceşti precum şi în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită”, au informat cei de la Poliția județeană Argeș.

Cine are informații despre bătrână este rugat să sune fie la 112, fie la Poliţia Municipiului Câmpulung, cu numărul de telefon 0248 512 100.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net