Apartamentul ororilor din București! O femeie a furat ani la rând câini de pe stradă, i-a omorât și i-a îngropat în spatele blocului

Autoritățile din București au făcut, de curând, o descoperire care avea să își șocheze. Faptele unei femei sunt pur și simplu de neconceput într-o lume pe care noi o considerăm normală.

Imagini din apartamentul morții / foto: Observator
Imagini din apartamentul morții / foto: Observator

Scenele de o cruzime rară s-au petrecut în apartamentul individei, în vârstă de 50 de ani. care locuiește în Sectorul 6. Se pare că femeia a „furat” ani la rând câini de pe stradă pe care îi baga în casa, dar nu ca să-i îngrijească.

Animalele care ajungeau la ea în apartament erau ucise cu sânge rece, apoi îngropate în spatele blocului sau pur și simplu aruncate la gunoi. Poliţiştii au intrat în apartamentul femeii şi au rămas îngroziţi de ce au găsit acolo.

Ororile ar fi început acum 7 ani

Polițiștii știu că în apartamentul femeii din Sectorul 6, zeci de animale şi-au găsit sfârşitul. Totul ar fi început în urmă cu 7 ani.

Atunci, vecinii au făcut şi prima reclamaţie, însă poliţiştii nu aveau probe pentru a putea intra în apartament. Ieri, oamenii au alertat din nou autorităţile.

„A fost văzută când săpa această groapă, a fost văzută când număra dacă au loc cei patru câini”, a declarat  Mihaela Cocoş, preşedinte Asociaţia de Proprietari, la Observator. 

„Serviciul pentru protecţia animalelor din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la moartea prin violenţă a unor animale”, spune Ramona Alexandru, Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB

Poliţiştii au găsit patru câini morţi, aruncaţi într-o pungă, în faţa blocului.

„Au murit subnutriţi, bătuţi, maltrataţi, chinuiţi. Îi fura de pe stradă, îi ţinea, îi înmulţea şi încerca să îi vândă. Care cumpăra, îi cumpăra, care nu, aici au ajuns”, susține Mihaela Cocoş, preşedinte Asociaţia de Proprietari.

Serviciul pentru Protecția Animalelor DGPMB anunță că au fost trimise probe, cadavrele animalelor către institutul de diagnostic si sănătate animală pentru a se stabili cauza morţii.

În apartament erau și câini în viață

Atunci când polițiștii au intevenit, în apartament, femeia mai avea alţi patru câini în viaţă. Erau însă subnutriţi şi trăiau peste mormanele de gunoaie.

Martorii povestesc că la femeie în apartament erau tot felul de gunoie. „E prima dată cand vad să ţii aşa ceva în casă, e şi în Bucureşti. Unde o fi dormit? Cred că în picioare, că nu avea unde, erau până sus aşa (gunoaiele)”.

Dacă se dovedeşte că femeia a avut discernământ când a comis faptele, riscă până la şapte ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net