Bărbat de 99 de ani, în stare gravă după ce a aruncat motorină în sobă! Vecinii au chemat pompierii

Un bărbat în vârstă de 99 de ani, din comuna Cucuteni (județul Botoșani), a vrut să se încălzească, așa că a decis să folosească motorină pentru a aprinde focul din sobă. Din păcate, rezultatul a fost un incendiu, iar bătrânul a suferit arsuri pe mai bine de 30% din suprafața corpului.

Bărbatul a făcut focul cu motorină / foto: IStock
Bărbatul a făcut focul cu motorină / foto: IStock

Încercarea unui bărbat de a se încălzi a sfârșit tragic, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro. Se pare că incidentul a avut loc în comuna Cucuteni, din județul Botoșani, chiar în noaptea de miercuri spre joi (16 noiembrie).

Mai precis, un bătrân în vârstă de 99 de ani a dorit să facă cald în casă, însă aceasta a sfârșit arsă în totalitate. Se pare că acesta a folosit motorină pentru a aprinde focul în sobă, însă încercarea a rezultat într-un incendiu care i-a bătrânului arsuri pe 30% din suprafața corpului.

A aprins focul în sobă cu motorină

„Bărbatul a povestit că a folosit motorină pentru a aprinde focul şi, într-un moment de neatenţie, recipientul a luat foc. Vecinii au observat flăcările şi au dat alarma. Tot ei l-au ajutat pe bătrân să iasă din locuinţă. Acesta a fost preluat de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au comunicat oficialii ISU Botoșani, potrivit sursei citate.

Flăcările au fost observate de către vecinii bărbatului, care au dat alarma și s-au grăbit să se asigure că bătrânul este în siguranță. Rapid, la fața locului au ajuns și autoritățile, care au constatat că locuința ardea în totalitate, așa că au intervenit în forță pentru ca focul să nu se împrăștie la casele din jur.

La fața locului au fost trimise două echipaje ale Gărzii de Intervenție Trușești, alături de două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Bătrânul a fost transportat de către o ambulanță la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, el a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net