A fost găsit bărbatul care și-a înecat proprii copii într-un râu din Bacău

Tatăl care și-a ucis cei doi copii, un băiat și o fetiță, în vârstă de 4 ani, respectiv 5 luni, a fost găsit de autorități. 

image
Bărbatul, care și-a înecat proprii copii într-un râu din Bacău, a fost găsit

Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, a îngrozit o țară întreagă, după ce și-a înecat doi dintre copii, într-un râu din barajul Berești, județul Bacău. Bărbatul a fost găsit de autorități în zona unde i-a ucis pe micuți. Pompierii au adus la mal trupul tatălui ucigaș, iar medicii au constatat decesul. 

Citește și Au fost prinși criminalii italianului găsit carbonizat în Măgurele

Gestul cumplit al bărbatului a survenit după o ceartă cu soția, pe care a acuzat-o că l-ar  fi înșelat. Femeia a declarat că soțul a făcut un adevărat scandal, a bătut-o, apoi i-a luat pe cei doi copii, o fetița de 4 ani și un băiețel în vârstă de numai 5 luni. 

Femeia a anunțat autoritățile și, după căutări disperate, trupurile fără viață ale micuților au fost găsite. Medicii au încercat din răsputeri manevre de resuscitare, vreme de 45 de minute, însă efortul lor a fost zadarnic și s-a declarat decesul. 

Cuvintele profetice ale tatălui ucigaș

Bărbatul i-a adresat femeii câteva vorbe de-a dreptul înfiorătoare, înainte de a pleca cu copiii către barajul Berești. 

,,Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.

Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat.", a declarat femeia potrivit Antena3

Bărbatul avea probleme psihice

Marian Florea era cunoscut ca având probleme psihice și fusese internat la un spital din zonă, după ce se certase cu soția sa, în urmă cu o lună și jumătate, iar femeia anunțase Poliția. Potrivit spuselor femeii, bărbatul a mai amenințat-o și în trecut că o va ucide și pe ea și pe copii.

Citește și Bărbatul găsit ars într-o mașină în Măgurele este italian. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Cuplul avea trei copii și, din fericire, unul dintre aceștia, un băiețel în vârstă de șase ani, a reușit să scape de furia tatălui său și a fugit pe o bicicletă spre casa bunicilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
soferi opriti de politisti jpeg
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua