Bilete de tratament pentru pensionari. Unde au mai rămas locuri disponibile

O nouă serie de bilete de tratament a fost pusă la dispoziția pensionarilor care doresc să se cazeze în stațiunile balneare din România. Casa Județeană de Pensii Sălaj informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii că are disponibile 140 de bilete.

Casa Județeană de Pensii Sălaj are disponibile 140 de bilete de tratament / foto: Shutterstock
Casa Județeană de Pensii Sălaj are disponibile 140 de bilete de tratament / foto: Shutterstock

Casa Județeană de Pensii Sălaj anunță pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament într-o stațiune balneară că are disponibile 140 de bilete. Aceștia pot alege bilete în Băile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Căciulata, Felix, Herculane, Mangalia, Moneasa, Ocna Șugatag, Saturn, Sângeorz, Sovata, Turda, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 28.07.2024 – 31.07.2024.

Biletele de tratament sunt pentru un sejur de 16 zile

Cei interesați pot depune cerere la Casa de Pensii și pot ridica biletele până în data de 15.07.2024, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. De asemenea, în ceea ce privește redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 11, alocate şi neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se va realiza în perioada 16-17 iulie.

Biletele de tratament sunt pentru un sejur de 16 zile. Ele includ cazarea, trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Un sejur de 16 zile, care include tratament și cazare în cele mai populare stațiuni din România, costă aproape 3.000 de lei.

Documentele se pot depune la Casele de Pensii județene de care aparține fiecare pensionar. Tot aici puteți verifica dacă mai sunt locuri disponibile.

Totodată, Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 11 din acest an, cu date de plecare în perioada 28 iulie – 1 august 2024, i-au fost repartizate 209 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol și Vatra Dornei.

Pensionarii interesați pot ridica biletul în data de 19 iulie 2024, conform planificării, care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 11 bilete pentru care nu au fost făcute solicitări în stațiunile: Buziaș – 5 locuri, Ocna Șugatag – 1 loc și Sângeorz – 5 locuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net