Care a fost reacția sociologului Marius Pieleanu la acuzațiile de abuz sexual. „Doamne fereşte!”

Profesorul de la SNSPA Marius Pieleanu se apară în fața acuzațiilor cum că ar fi abuzat sexual mai multe dintre studentele sale. Cum să îmi puneţi astfel de întrebări? Doamne fereşte!", declară sociologul, scrie adevărul.ro. Amintim că scandalul de la SNSPA ia amploare, totol pornind de la cazul profesorului Alfred Bulai, care s-a ales cu dosar penal pentru folosirea funcției în scop sexual.

Profesorul Marius Pieleanu Foto: Inquam Photos
Profesorul Marius Pieleanu Foto: Inquam Photos

Cum răspunde Marius Pieleanu la acuzații 

„Deja am o etichetă pe care nu mi-o recunosc. La adresa mea, cu excepţia unor comentarii care sunt mai mult sau mai puţin părtinitoare, sunt şi eu la fel de surprins ca şi dumneavoastră”, a spus Marius Pieleanu. 

Cunoscutul sociolog a refuzat să răspundă dacă a făcut vreodată sex cu studente de la SNSPA: „Nu pot să vă răspund, nu sunteţi Parchet, dumneavoastră, nu vă supăraţi. Astfel de întrebări nu se pun. Adică există cu totul şi cu totul alte mecanisme care conduc la întrebări de tipul acesta. Lucrurile astea sunt pentru mine chestiuni care mă şochează. Cum să îmi puneţi astfel de întrebări? Doamne fereşte! Îmi pare rău, nu mai pot răspunde la niciun fel de întrebare”, a adăugat sociologul, potrivit epochtimes-romania.com

Ana Birchall declară că a fost hărțuită sexual de Pieleanu 

Ana Birchall spune că a fost hărțuită sexual, în anul 2008, de profesorul de la SNSPA Marius Pieleanu. „Aș vrea să te vizualizez epidermic”, „vreau să te fac vedetă”, „ești prea frumoasă ca să fim amici”. Când eu eram hărțuită sexual de sociologul-profesor-star TV-făcător de sondaje Marius Pieleanu în 2008, unde erau marii bărbați de stat să mă apere? De ce, după ce presa a scris atunci despre modul scârbos în care Pieleanu mă agresa, nu a existat nicio investigație de presă, iar marele profesor a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune?

Când, în același an, 2008, a început una dintre cele mai mizerabile campanii de defăimare și de denigrare cu informații false despre mine, când se spunea că „am apărut în filmulețe erotice cu Mircea Geoană”, unde a fost majoritatea presei, cu atât mai mult cu cât cel care a lansat acea mizerie era coleg de breaslă?”, a scris Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.

De unde a pornit întreg scandalul 

Amintim că Alfred Bulai, profesorul de la SNSPA, a fost acuzat de abuzuri de mai multe studente și a fost suspendat de la conducerea Departamentului de Sociologie și din toate funcțiile ocupate în cadrul universității.

Alfred Bulai a fost suspendat din funcțiile pe care le ocupa în cadrul SNSPA după ce o investigație jurnalistică îl acuză de abuzuri sexuale asupra unor studente de-a lungul ultimelor trei decenii. Întâmplările au ieşit la iveală în urma unei investigaţii a jurnaliştilor de la Snoop.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net