Caz uluitor în Galați! Un Comisar-șef a fost bătut de două femei în timp ce încătușa un urmărit general

Un caz incredibil a avut loc în județul Galați, unde Comisarul-șef Ionuț Surugiu, fost șef al Serviciului Investigații Criminale Galați, a fost lovit de către două femei chiar când se pregătea să încătușeze un individ ce era dat în urmărie.

Cazul s-a petrecut în județul Galați / foto: Shutterstock
Cazul s-a petrecut în județul Galați / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că persoana ce urma să fie reținută, cât și cele două femei, au reușit să fugă. Acum, Comisarul-șef urmează să primească daune morale, datorită faptului că imaginea sa a fost afectată. Pe data de 29 ianuarie, cele 2 femei (Lăcrămioara Spulber și Viorica Sava) au fost condamante de către Judecătoria Galați la câte un 1 an și 6 luni pentru ultraj.

În privința persoanei care era încătușată în momentul la care incidentul a avut loc, Marius Ionuț Grigore, acesta a primit 2 ani de închisoare pentru aceeași faptă. La aceasta s-au mai adăugat 6 luni, prin contopirea cu alte 3 pedepse primite anterior, pentru furt și tentativă de furt.  

De asemenea, instanța a mai hotărât că cei trei trebuie să îi plătească comisarului-șef Ionuț Surugiu suma de 15.000 de lei, însă decizia judecătorilor nu este încă una definitvă.

Întâmplare bizară în județul Galați

Se pare că acest incident bizar a avut loc pe data de 23 mai 2023, atunci când Comisarul-șef, îmbrăcat în civil, a intrat într-un bar din Galați, unde l-a identificat pe bărbatul pentru care era emis un mandat de arestare. După ce polițistul s-a legitimat, cele două femei au sărit în ajutorul acestuia. Se pare că una dintre ele era chiar mama celui căutat.

Situația a căpătat o natură violentă atunci când polițistul le-a anunțat pe cele două femei că fugarul era dat în urmărire și urma să fie reținut. Acestea l-au agresat pe Comisarul-șef, care a fost nevoit să fugă.

În anul 2022, Comisarul-șef Ionuț Surugiu a fost demis de la conducerea Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați după ce a fost trimis în instanță pentru că ar fi falsificat pontajele din IPJ Galați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net