Ce s-a întâmplat cu Alexandru, tânărul lovit de Monica Odagiu, cu o oră înainte să moară

Ultima actualizare:

Apar noi informații despre Alexandru, victima accidentului mortal provocat în Duminica Floriilor de actrița Monica Odagiu (26 de ani). Click! vă prezintă ultimele detalii ale tragediei.

Alexandru Murgu avea doar 33 de ani / foto: arhiva personală
Alexandru Murgu avea doar 33 de ani / foto: arhiva personală

Alexandru Murgu, tânărul de 33 de ani care și-a găsit sfârșitul sub roțile mașinii conduse de Monica Odagiu, ar fi putut fi salvat, dezvăluie surse apropiate victimei, citate de Gândul. Totul s-a petrecut cu doar două ore înainte de tragicul accident.

Se pare că Alexandru era chelner într-un cazino din apropierea locului, unde s-a produs accidentul. Bărbatul mai muncise și în trecut aici, dar fusese dat afară pentru că avea probleme grave cu alcoolul. La reangajare a fost întrebat dacă mai are acest viciu, a zis că nu, dar a mințit.

Aceleași surse spun însă că Alexandru a continuat să bea. În ziua tragediei ar fi mers la serviciu și urma să lucreze între orele 14.00 și 22.00.

Speriați, colegii lui Alexandru au chemat o ambulanță

Atunci când a ajuns la muncă, colegii săi mărturisesc că au observat că acesta nu se simțea deloc bine. Șeful său i-ar fi spus să plece acasă dacă se simte rău, însă bărbatul a refuzat. Dar starea lui se înrăutățea, așa că a fost chemată, la 14.45, o salvare, pentru o intoxicație cu alcool etilic.

Chiar dacă ambulanța a venit foarte repede, Alexandru plecase deja de la cazino și a fost de negăsit. Colegii au fost ultimii cunoscuți care l-au văzut în viață!

Așa cum s-a putut observa pe camerele de supraveghere, înainte să moară, Alexandru stă pe banca din stația de autobuz desființată, aflată lângă o trecere de pietoni. La un moment dat, victima se ridică, se apleacă, face în poziția asta doi-trei pași și se prăbușește spre stradă, direct sub roțile mașinii conduse de Monica Odagiu, care nu l-a mai putut evita.

Apelul la 112 care semnala accidentul a venit la 16.15, dar, din păcate, echipajul SMURD care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul, pentru că Alexandru a suferit un traumatism cranio-cerebral foarte grav. Sursele menționate mai sus spun că tânărul mirosea puternic a alcool.

Deși anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii, apropiații lui Alexandru nu cred această teorie. Ei sunt de părere că tânărul s-a dezechilibrat atunci când s-a ridicat de pe bancă, ajungând direct în fața mașinii actriței Monica Odagiu.

Mama lui Alexandru nu crede în teoria sinuciderii

Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem, pentru infracțiunea de ucidere din culpă, investigația fiind făcută de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Nici mama lui Alexandru nu crede că fiul ei s-a sinucis. Florentina Murgu a făcut primele declarații despre tragedia care a dus la moartea tânărului de 33 de ani.

„M-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea. El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia", a spus mama tânărului de 33 de ani lovit mortal de Monica Odagiu, potrivit impact.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net