Ce tragedie! Ultimele cuvinte ale unei gravide din Botoșani, care a murit sub ochii medicilor: „Nu mai pot”

O familie din Botoșani a fost lovită de tragedie când se aștepta cel mai puțin. Trei copii minori au rămas fără mamă, după ce o femeie a murit sub privirile neputincioase ale medicilor.

Alexandra a murit la doar 25 de ani / foto: arhivă personală
Alexandra a murit la doar 25 de ani / foto: arhivă personală

În noaptea de joi spre vineri, Alexandra, însărcinată în luna a treia, a început să sângereze. Femeia în vârstă de 25 de ani a sunat la ambulanță la 22:51.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) a ajuns rapid la domiciliul său, în municipiul Botoșani. La ora 23:05 era deja în grija celor de la Maternitate.

Ambulanța ajunsă acasă la victimă a preluat pacienta care prezenta paliditate tegumentară, cu sindrom vertiginos și sângerări. Ea a ajuns, până la urmă, la Maternitatea Spitalului Județean Botoșani.

Mesajele care au șocat pe toată lumea

Mesajele pe care Alexandra le-a schimbat cu soțul / foto: monitorul de botosani
Mesajele pe care Alexandra le-a schimbat cu soțul / foto: monitorul de botosani

La puțin timp după ce a ajuns la spital, tânăra din Botoșani a început să vorbească cu soțul ei prin mesaje. Dialogul este halucinant.

Tânăra spune că i s-a pus un calmant, care nu avea niciun efect. „Doamne, tot ce îmi doresc e să-mi facă anestezia să mă chiureteze. Nu mai pot pur și simplu”, i-a scris Alexandra soțului ei.

Apoi, Alexandra își informează soțul că abia a doua zi va veni medicul să o opereze. Se pare că medicul ei era acasă și nu s-a deplasat la spital pentru că nimeni nu i-a zis ca este vorba despre un caz urgent.

Mai mult, tânăra se interesează de copii chiar și în ultimele clipe de viață. Bărbatul îi dă mesaj la ora 6:40 că unul dintre copii s-a trezit.

Sfâșiată de durere, Alexandra îi dă mesaj soțului: „Nu mai pot”, iar la scurt timp vine apelul de la maternitate ca Alexandra a murit.

Acum, familia își dorește să i se facă dreptate Alexandrei. Rudele vor acum ca cei vinovați pentru decesul tinerei de doar 25 de ani să fie trași la răspundere.

Potrivit medicilor, dimineață, starea tinerei s-a agravat iremediabil. Alexandra a avut o hemoragie masivă, cu sângerare inclusiv la nivelul căilor aeriene.

A fost dusă la Terapie Intensivă. Dar a fost mult prea târziu. Era ora 8:20.

Spitalul a început o anchetă

Conducerea Spitalului Județean de Urgență a demarat o anchetă imediat după deces, pentru a se stabili dacă procedurile medicale au fost respectate.

S-au efectuat investigații de laborator si examen ecografic, conform protocolului in vigoare

Nu s-a impus evacuarea sarcinii in cursul nopții deoarece sângerarea genitala externa a fost foarte redusă, colul uterin închis (fără semen de avort in evoluție).

Fratele tinerei a fost la sediul Poliției pentru a depune o plângere de la primele ore. Totodată, urmează să fie efectuată autopsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

O fetiță de șase ani și doi băieței de patru și un an știu că mama lor a plecat la spital ca medicii să o facă bine, potrivit Monitorul de Botoșani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net