Vestea tristă a zilei! Luca, băiețelul de 6 ani dispărut în râul Ialomița, a fost găsit mort

Luca, băiatul în vârstă de 6 ani, dispărut vineri, 30 iunie, în râul Ialomiţa, a fost găsit mort și scos din apă de scafandri astăzi. Copilul plecase la joacă împreună cu mai mulţi băieţi. Probabil în glumă, unul dintre ei l-a împins în apă.

Luca, băiețelul de 6 ani dispărut în râul Ialomița, a fost găsit mort / Foto: Captură video ProTV.ro
Luca, băiețelul de 6 ani dispărut în râul Ialomița, a fost găsit mort / Foto: Captură video ProTV.ro

Inspectoratul Poliției Județene Ilfov a anunțat astăzi, 2 iulie, că a găsit cadavrul băiețelului de șase ani, care a fost dat dispărut vineri, 30 iunie, pe malul râului Ialomița.

Luca, împins în apele râului

Astăzi, 2 iulie a.c., în jurul orei 15:03, minorul de 6 ani, care în data de 30 iunie a.c. a plecat de acasă pe râul Ialomița din sat Lipia, comuna Gruiu, a fost găsit, decedat, în același râu, și scos la suprafață de scafandri. Corpul neînsuflețit va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Poliției, relatează Observator.ro.

Familia băiatului este sfâșiată de durere. Potrivit fretelui său, micuțul a plecat la joacă cu mai mulți copii şi a ajuns la 6 kilometri de casă, pe malul apei. De asemenea, conform unor surse, unul dintre copii a recunoscut că l-a împins pe băiat în apă. Salvatorii şi localnicii l-au căutat ore-n şir, cu drone şi un sonar.

„A plecat să se joace cu un copil mai mic decât el cu un an. S-ar fi enervat, nu știu ce au făcut și l-a împins în apă. Aseară am aflat că fratele meu este înecat. Am încercat să îl căutăm pe stradă, am oprit toate autobuzele că am presupus că ar fi în autobuze”, a declarat acesta.

Corpul neînsuflețit va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net