Cine este românca găsită moartă pe o plajă din Italia. Tânăra era pe jumătate dezbrăcată. Ce spun anchetatorii

O tragedie fără margini a avut loc în Italia, unde o tânără în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio. Se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

Întreg continentul a rămas fără cuvinte după ce s-a aflat desre moartea subită, cât și bizară, a unei femei din Republica Moldova, ce se afla în vacanță în Italia. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la cronachefermane.it, femeia a fost descoperită în timpul dimineții de 28 august,când tânăra în vârstă de doar 33 de ani a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, o destinație populară din centrul Italiei. În ce privește identitatea victimei, se pare că ar fi vorba despre moldoveanca Galina Banea, iar acum autoritățile urmează să efectueze au autopsie, pentru a putea determina cu exactitate care a fost cauza decesului.

Cadavrul Galinei a fost descoperit pe plajă, de către două femei ce se plimbau, întâmplător, prin zonă. Cele două au scos-o pe tânără din apă, însă a devenit evident imediat că aceasta nu mai era în viață. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, demarând o anchetă. Până acum, teoria poliției este că Galina Banea s-a înecat, însă se așteaptă ca autopsia să arate cu exactitate cauza morții.

Autopsia va arăta cauza decesului

Femeia era dezbrăcată atunci când a fost descoperită pe plajă, purtând doar un sutien și un tricou. Anchetatorii au reușit să o identifice rapid, cu ajutorul tatuajelor pe care le avea. Însă, în ciuda modului în care a fost descoperită, se pare că nu existau urme de violență pe trupul Galinei, de aceea anchetatorii merg pe varianta unui înec. Cu toate acestea, nu este exclus să fi fost vorba despre o crimă.

Cu doar câteva ore înainte de a muri, Galina Banea fusese văzută în compania a doi bărbați, însă, până la acet moment, autoritățile nu au o listă de suspecți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net