CTP, mesaj pentru cei care cred că Putin e bolnav: «Speranța naște lașitate și nepăsare»

Cristian Tudor Popescu a negat toate argumentările privind o posibilă stare precară de sănătate a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, acesta considerând că președintele are acces la cele mai sofisticate forme de tratament împotriva bolilor existente, fiind, de asemenea, verificat periodic. 

cristian tudor popescu jpeg

„Mare veste mare: Putin e bolnav, grav, în fază terminală, cel mai probabil, ba nu, cel mai bine, de cancer. Pe televizoarele noastre se fac analize ale mutrei lui Putin, de către ghicitori în riduri şi în ochi, care să furnizeze, cui o cere, uşurarea că «moare ăla şi scăpăm»”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un editorial publicat pe republica.ro, citat de către Adevărul.ro

De asemenea, în cadrul editorialului cu pricina, Cristian Tudor Popescu a mai făcut și o listă cu argumentele ce circulă în rândul opiniei publice, afirmații ce au în vedere ipoteza cu privire la „cancerul” pe care Vladimir Putin l-ar avea.

CTP compară zvonurile privind boala lui Putin cu zvonurile despre cancerul lui Ceaușescu

„Speranţa stupidă că Putin ar putea să-şi dea duhul rapid ascunde laşitatea şi nepăsarea de semeni a celor care o nutresc. Mulţi dintre ei cred şi că «nu trebuie să-i enervăm pe ruşi», «ce treabă avem noi cu ucrainenii?», «ce ne trebuia scut la Deveselu, ca să-i întărâtăm?», «să rămânem neutri».

Neutri faţă de omorârea civililor şi copiilor de către armata rusă. Aceştia sunt urmaşii celor care plimbau din gură-n gură în anii `80 zvonul că Ceauşescu are cancer la prostată, dar n-ar fi zis nici cârc la adresa politicii criminale a scorniceşteanului. Adicătelea, noi tăcând mâlc, cu mâinile la spate, să ne rezolve problema hazardul, boala, pronia cerească. Sau astrologia. Potrivit astrologului ucrainean Vlad Ross, «Putin îşi va sărbători ultima aniversare pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi şi ultimul an în care o va face»”, mai scrie Cristian Tudor Popescu.

Încă de la începutul invaziei, mai multe imagini au apărut în spațiul public cu președintele Rusiei, iar multe articole din presa internațională au prezentat ipoteza cu privire la un posibil cancer la stomac pe care Vladimir Putin l-ar avea. De asemenea, pe lângă acestea, multe persoane au început să analizeze discursurile lui Putin, atrăgând atenția asupra mișcărilor incontrolabile pe care președintele le făcea în timpul discuției cu președintele Emmanuel Macron. Alături de acestea, și pauzele scurte și bruște în timpul discursurilor acestuia au luat atenția opiniei publice.

„Dar mai există un motiv, cel mai tare şi trist, pentru care moartea lui Putin n-ar opri răul. Tot auzim că ruşii, care, potrivit celui mai proaspăt sondaj, îl susţin în procentaj de 70%, sunt spălaţi pe creier de dictatură. N-aş zice. Când televiziunea Kremlinului le spune că Rusia eliberează Ucraina de drogaţi şi nazişti, le spune exact ce vor de decenii să audă. Ruşii visează dictatura, chiar una sângeroasă. Vor să fie sclavi, dar sclavi imperiali”, a continuat CTP. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net