Declaraţiile surprinzătoare al Oanei Cuzino, după despărţirea de Yoav Stern

Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare PRO TV, Oana Cuzino, nu a avut, deocamdată, nicio reacție publică vizavi de moartea fostului ei soț, Yoav Stern. Au fost căsătoriți timp de 12 ani, în perioada 2002-2014, din relația lor rezultând o fetiță. Discretă cu viața ei privată, Oana s-a limitat atunci să precizeze că rămân în relații bune, de prietenie.

Oana Cuzino
Oana Cuzino

Dragii noștri, eu și Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuți împreună ca soț și soție. Am hotărât de comun acord să divorțăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenți, părinții copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înțelege situația și care știe că se va bucura de la fel de multă dragoste și timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viață, am clădit lucruri frumoase și am crezut unul în altul. Mai mult decât orice cuvinte, aș vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forța înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut și cred în tine. Vă mulțumesc pentru că ne respectați viața și intimitatea!”, a anunțat în toamna lui 2014 Oana Cuzino.

Vedeta era la al doilea mariaj. Mai fusese căsătorită în trecut cu Mircea Stănescu, fiul celebrului jurnalist Sorin Roșca Stănescu. Acesta și-a pus capăt zilelor, după ce a accidentat mortal un bărbat, pe trecerea de pietoni.

Yoav Stern
Yoav Stern

Yoav Stern a murit miercuri, 26 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net