Declaraţiile surprinzătoare al Oanei Cuzino, după despărţirea de Yoav Stern

Fosta prezentatoare PRO TV, Oana Cuzino, nu a avut, deocamdată, nicio reacție publică vizavi de moartea fostului ei soț, Yoav Stern. Au fost căsătoriți timp de 12 ani, în perioada 2002-2014, din relația lor rezultând o fetiță. Discretă cu viața ei privată, Oana s-a limitat atunci să precizeze că rămân în relații bune, de prietenie.

2 oana cuzino jpg jpeg
Oana Cuzino

Dragii noștri, eu și Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuți împreună ca soț și soție. Am hotărât de comun acord să divorțăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenți, părinții copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înțelege situația și care știe că se va bucura de la fel de multă dragoste și timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viață, am clădit lucruri frumoase și am crezut unul în altul. Mai mult decât orice cuvinte, aș vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forța înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut și cred în tine. Vă mulțumesc pentru că ne respectați viața și intimitatea!”, a anunțat în toamna lui 2014 Oana Cuzino.

Vedeta era la al doilea mariaj. Mai fusese căsătorită în trecut cu Mircea Stănescu, fiul celebrului jurnalist Sorin Roșca Stănescu. Acesta și-a pus capăt zilelor, după ce a accidentat mortal un bărbat, pe trecerea de pietoni.

yoav stern
Yoav Stern

Yoav Stern a murit miercuri, 26 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
USS Gerald R  Ford (CVN 78) underway on 8 April 2017 jpg
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock