Cum ne distrăm în weekendul 14-16 iunie?

Ultima actualizare:

Timpul liber este esențial pentru a ne reîncărca bateriile, a ne destinde și a ne bucura de lucrurile care ne aduc fericire. Într-o lume tot mai agitată, weekendurile sunt o oază de relaxare și divertisment, oferindu-ne șansa de a evada din rutina zilnică și de a ne conecta cu prietenii, familia sau chiar cu noi înșine. Fie că preferăm activități culturale, sporturi, ieșiri în natură sau concerte, weekendurile sunt momentul perfect pentru a ne răsfăța cu experiențe plăcute și memorabile.

Distracție. Foto: arhiva.
Distracție. Foto: arhiva.

Ce facem vineri, 14 Iunie?

Pentru iubitorii muzicii de calitate, vineri, 14 iunie, este o ocazie de neratat. Speak Floyd, singurul tribute-band Pink Floyd din România, va susține un concert la Club Quantic. Muzica legendarilor Pink Floyd continuă să fascineze și să atragă fani de toate vârstele, iar popularitatea concertelor Speak Floyd este dovada vie a acestui fapt. Până acum, toate evenimentele lor s-au desfășurat cu casa închisă, semn că publicul apreciază performanțele lor de excepție.

Cu un preț de 90 de lei pe bilet, acest concert promite o seară de neuitat, plină de emoție și nostalgie. Este ocazia perfectă pentru a te bucura de melodii iconice precum „Wish You Were Here”, „Comfortably Numb” sau „Another Brick in the Wall”, reinterpretate cu pasiune și respect pentru original.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
suspect crima jpg
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net