Cum puteau oamenii să își dea seama că „antrenorul de genii” este un monstru. Ciprian Cucu explică ce-l dă de gol pe Kristof Lajos: „Un om care face excese”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lajos Kristof, cunoscut drept „antrenorul de genii” apreciat la nivel internațional, a fost demascat ca fiind în realitate un violator de copii. În urmă cu doar câteva zile, el era lăudat pentru abilitatea sa de a îmbunătăți viețile copiilor cu probleme sau talente deosebite.  Acum însă s-a aflat că bărbatul, prin multă manipulare, a abuzat sexual de un copil de 14 ani. După un filaj care a durat două săptămâni, Kristof a fost prins și și-a recunoscut faptele în timpul audierilor. Acesta însă a venit cu o explicație șocantă și a spus că a avut de băiat fiind somnambul.

Cum puteau oamenii să își dea seama că este un monstru
Cum puteau oamenii să își dea seama că este un monstru

Trăsăturile care îl dau de gol pe Kristof Lajos! Fizionomistul Ciprian Cucu ne explică

Deși toți îl aclamau pentru performanțele sale și  pentru faptul că a fondat școala numită Amias International School, pe al cărei site scrie că a fost acreditată din 2023, se pare că în realitate, școala nici măcar nu avea acreditările necesare. Și nu doar școala a fost o mare minciună, ci și identitatea de mentor genial pe care și-o crease și prin care își atrăgea victimele. Mulți părinți habar nu aveau în preajma cui se învârteau copiii lor, de fapt. Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu ne explică trăsăturile care dau de gol deviațele de care suferă „antrenorul de genii”.

„Fizionomia te poate ajuta în a-ți clarifica perspectiva despre o persoană și astfel să iei decizii în cunoștință de cauză. La fel și aici, urmează să precizez niște lucruri cu care e normal ca nu toată lumea să se simtă confortabilă.

Dl. Kristof e considerat ca fiind un antrenor de genii. Deci se autoapreciază ca fiind deasupra geniilor pe care le antrenează. Adevărul e că, din păcate, e o linie extrem de subțire între genialitate și nebunie. Și despre Tesla se spune că iubea o porumbiță la fel cum un bărbat iubește o femeie! Adesea la ei există o activitate neuronală ieșită din tipare, iar asta nu e mereu de bine. Din păcate, acești oameni sunt adesea printre primii care cad pradă exceselor, de orice natură. Și excesul de a lucra obsesiv la un proiect e tot un exces, la fel cum pot ajunge și la excese sexuale, de mâncare, ș.a.m.d.

Fizionomia dânsului ne arată semnele unui om predispus să facă astfel de excese. În primul rând, are foarte multe trăsături ascuțite pe chip: sprâncenele sunt foarte ascuțite, buzele sunt ieșit din comun de ascuțite, asemenea unui joker sau a unui clown. Părul, de asemenea, este și el ondulat spre creț și la fel ochii sunt ascuțiți. În fizionomie contează foarte mult combinația tuturor trăsăturilor de pe chip pentru a lua niște decizii concludente, însă cu toate astea, e important de știut că în general vorbind, trăsăturile ascuțite pot arăta momente de excese, ieșite din comun. Ca și cum omul poate avea o activitate normală în cea mai mare parte a timpului, însă când i se activează un “buton psihic”, poate avea un vârf/o ascuțire a reacției, adică să reacționeze necontrolat, cel puțin pentru câteva momente. La marea majoritate a oamenilor, asta se traduce printr-un țipat excesiv, niște nervi poate necontrolați pe moment, dar din păcate în anumite situații se poate ajunge la excese care nu se mai diminuează.

Ciprian Cucu, fizionomistul care spune adevărul despre Kristof Lajos
Ciprian Cucu, fizionomistul care spune adevărul despre Kristof Lajos

De obicei aceste abuzuri se întâmplă din partea persoanelor care au anumite trăsături ieșite din comun. La el sunt mai multe, dar m-aș rezuma în special la gură. Gura este foarte largă și ascuțită. Gura lui când e închisă parcă încă se mai prelungește, spuneam eu, ca la un joker sau un clown de circ. Gura spune foarte multe despre zona instinctiv-emoțională, adică reacțiile de moment și poftele carnale. Da, de obicei oamenii cu o gură ca a sa, ori sunt foarte expresivi, având o necesitate de comunicare, de verbalizare foarte mare, ori ajung să facă excese în zone mai rudimentare, cum ar fi mâncarea sau sexul.

Tot în zona de jos a chipului are o mandibulă foarte bine definită, iar acest lucru corelat cu sprâncenele sale joase, și privirea sa penetrantă, duc la ceea ce în fizionomie spunem trăsături de Lemn. Asta înseamnă o energie foarte mare, adesea ascunsă ori sub o furie pregnantă, ori o motivație foarte mare sau o pasiune! Cearcănele sale maronii arată probleme cu gestionarea furiei, prin urmare toată acea energie și-o poate recanaliza în pasiuni! Aici e un semn de întrebare. Pasiune pentru ce? Corelând informațiile anterioare putem trage concluzia din păcate că acest personaj poate ajunge să facă o pasiune pe partea exceselor sexuale. Ce înseamnă exces sexual? Simplu: deviații de orice fel, inclusiv pedofilie.

În pozele în care era tuns scurt, i se observă foarte bine și urechile foarte depărtate de cap. Din nou, din păcate, în combinație cu trăsăturile sale, această trăsătură subliniază odată istețimea și inteligența sa dar și rebeliunea: cu alte cuvinte, nu ascultă de ce spun alții că ar fi bine și corect, prin urmare face ceea ce gândește și simte.

În fizionomie, de asemenea, analizăm și vocea, sau mai exact cât de corelată este vocea cu chipul persoanei. Cu alte cuvinte, dacă te uiți la el, fără să îl asculți, ai crede că are vocea pe care de fapt o are? Dacă de obicei vocea pe care o auzim pare total diferită față de cum ne-am fi imaginat că ar putea suna la acel om, e un semn de întrebare. Nu înseamnă automat obsesii sexuale dar înseamnă că acolo ceva e ascuns, ceva ce nu se vede la suprafață.

În concluzie, astfel de oameni, cu trăsături ieșite din comun, cu voci diferite, de obicei arată persoane care sunt altfel! Acest altfel însă poate avea conotații diferite și contează foarte mult despre cum a evoluat acel om. De obicei poate arăta o persoană mai dedicată, dar din păcate această dedicare dacă nu este una controlată, sau pe care nu o putem observa în relațiile pe care le întreprindem cu aceștia, pot deveni candidații ideali pentru cei mai ciudați sau periculoși oameni.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net