Cum se comporta mama criminală din Botoșani cu copiii ei. Nimic nu prevestea gestul halucinant de a-i arunca de la etaj

Lorela, tânăra mamă din Botoșani care s-a aruncat de la etajul hotelului în care era cazată împreună cu cei doi copii ai săi de 2, respectiv 3 ani, a șocat întreaga Românie. Mulți oameni nu-și explică gestul femeii și nu înțeleg cum a putut face așa ceva mai ales că pe contul său de Facebook, Lorela părea o mamă devotată, care își iubea copiii foarte mult. 

Lorela, tânăra mamă din Botoșani, alături de cei doi copii / Sursă foto: Facebook
Lorela, tânăra mamă din Botoșani, alături de cei doi copii / Sursă foto: Facebook

Cum se comporta mama criminală din Botoșani cu copiii ei

Într-o lume în care tinerele mame se confruntă tot mai des cu depresii, stări de anxietate sau tot felul de atacuri de panică generate de stresul dintre parteneri, Lorela, tânăra mamă din Botoșani nu a dat niciun semn cu privire la aceste aspecte negative care i-ar fi măcinat existența. 

În comentariile de pe rețelele de socializare, oamenii își pun numeroase semne de întrebare: De ce? Cum a putut face așa ceva? Vei înfrunta pușcăria! De ce ai făcut asta din cauza unui bărbat? și nu numai....

Pe contul său de Facebook, Lorela era extrem de activă. Tânăra mamă din Botoșani posta numeroase fotografii cu ea și cei mici, demonstrând că era extrem de atașată de ei. Practic, nimic nu prevestea gestul halucinant de a se arunca de la etajul 1 al hotelului în care se cazase, cu tot cu cei doi copii de 2 și 3 ani. 

Lorela mergea des cu copiii în parc, îi îmbrăca la fel, iar în imagini se poate vedea clar că micuții erau foarte îngrijiți și iubiți. Sau, cel puțin, asta afișa tânăra. 

Cei doi copii ai tinerei mame din Botoșani / Sursă foto: Facebook
Cei doi copii ai tinerei mame din Botoșani / Sursă foto: Facebook

S-a aruncat de la etaj cu tot cu copii

Nimeni nu știe, cu exactitate, care ar fi fost motivul din spatele gestului său halucinant de a se arunca de la etajul 1 împreună cu cei doi copii. Înainte de asta, Lorela i-a trimis un mesaj soțului său în care își lua rămas bun și îi mărturisea bărbatului că „scapă și de ea, și de copii” și că acum nu mai trebuie să-și facă griji în privința banilor, de care se plângea atât de mult. Mai mult, femeia i-a mărturisit că regretă că s-a căsătorit cu el, după care n-a mai fost de contactat. 

A așteptat ca cei doi copii să adoarmă și a sărit cu ei de la etajul 1. Ea a rămas blocată pe acoperișul terasei, în timp ce micuții au căzut pe asfalt. Din păcate, pentru cel mic, impactul a fost fatal, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cel mare, de 3 ani, se află la spital în stare gravă, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Pentru fapta sa, în prezent, Lorela este internată  în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Botoșani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net