Cum va fi vremea în weekend. Ce temperaturi se vor înregistra sâmbătă, 14 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 octombrie 2023. Vremea va fi frumoasă, cu temperaturi între 20 și 28 de grade Celsius, însă cu șanse mici de precipitații, mai ales în partea nordică a României.

Cum va fi vremea sâmbătă, 14 octombrie Foto: Shutterstock
Cum va fi vremea sâmbătă, 14 octombrie Foto: Shutterstock

Cum va fi vremea sâmbătă, 14 octombrie

Meteorologii anunță vreme frumoasă sâmbătă, 14 octombrie 2023, în cea mai mare parte a României. Cerul o să se mențină senin pe parcursul zilei, cu unele înnorări noaptea în vest și nord-vest unde va ploua slab, scrie a1.ro.

Temperaturi între 20 și 28 grade Celsius

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Vor exista condiții de ceață pe arii restrânse, dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinde între 20 și 28 de grade Celsius în timp ce valorile minime se vor situa între 7 și 17 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, vremea o să rămână foarte caldă pentru această perioadă din an în București. Cerul o să fie în general senin, iar vântul va sufla slab și moderat. De asemenea, șansele de precipitații sunt reduse. Maximele se vor încadra între 27 - 28 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor atinge 10 - 12 grade Celsius.

Ce temperaturi se vor înregistra în Constanța

Cerul va fi însorit, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius. Apa mării va avea 18 de grade.

14 octombrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi în mare parte senin, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net