Curs valutar pentru 21 aprilie. Euro, în creștere

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă, zilnic, cursul de referință pentru principalele valute de pe piață (euro, dolar american, liră sterlină sau francul elvețian), precum și evolutia gramului de aur. Rămâi pe www.click.ro pentru update în timp real.

Curs valutar pentru 21 aprilie 2022
Curs valutar pentru 21 aprilie 2022

Banca Națională a României afişează cursul valutar de luni până vineri, după şedinţa de la ora 13.00. Până la acea dată, tranzacţiile valutare se fac la cursul zilei anterioare, iar în weekend, la valorile stabilite în şedinţa de vineri.

Curs valutar, 21 aprilie 2022, pentru euro

Se pare că moneda Uniunii Europene are parte de o apreciere din partea BNR, după mai multe zile în care acesta a înregistrat scăderi considerabile. Astăzi, 21 aprilie, moneda euro a înregistrat o scădere, fiind evaluat de către Banca Națională Română la valoarea de 4.9441 lei.

Curs valutar, 21 aprilie 2022 pentru dolar

Și dolarul american trece printr-o perioadă mai neagră, în ciuda valorilor pe care le-a înregistrat zilele trecute. Astăzi, 21 aprilie, dolarul american a fost cotat de către BNR la valoarea de 4.5321 lei.

Curs valutar, 21 aprilie 2022 pentru franc elvețian

Francul elvețian este moneda care a dat cele mai mari bătăi de cap românilor cu credite în această valută. În 2015, francul elvețian a înregistrat o creștere agresivă urcând, peste noapte, de la valoarea de 3,74 lei, la 4,3287 lei. Joi, 21 aprilie, francul elvețian a fost cotat de către BNR la valoarea de 4.7790, fiind în scădere. 

Curs valutar, 21 aprilie 2022 pentru lira sterlină

Lira sterlină se numără printre monedele care a înregistrat o scădere privind valoarea sa față de leul românesc. Astăzi, 21 aprilie, moneda Regatului Unit a fost evaluat de către BNR la valoarea de 5.9197 lei, în scădere. În acest moment, moneda Regatului Unit se apropie de valoarea înregistrată pe data de 7 martie, 6.0112 lei lei per unitate.

Curs valutar, 21 aprilie 2022 pentru un gram de aur

Aurul a avut un început de săptămână cu multe provocări pe piața internațională, dar se pare că aceste continuă să crească în fiecare zi. Joi, metalul prețios a fost evaluat la valoarea de 283.5402 lei, fiind în scădere față de ziua anterioară.

Aurul este considerat o investiţie sigură în perioadele de incertitudine politică şi financiară. Pe 7 martie, un gram de aur a fost evaluat de BNR la 293,9846 lei. Recordul vine în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Cu doar o zi înainte, un gram de aur fusese evaluat la 281,5126 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net