Curs valutar pentru 5 aprilie. Ce se întâmplă cu aurul?

Ultima actualizare:

Click! vă oferă în fiecare zi cursul de referință pentru principalele valute (euro, dolar american, lira sterlină sau francul elvețian), precum și cotația gramului de aur. Iată la ce valori au ajuns acestea!

Curs valutar pentru 5 aprilie Foto: Pixabay
Curs valutar pentru 5 aprilie Foto: Pixabay

Reamintim faptul că Banca Naţională a României (BNR) anunță în fiecare zi, de luni, până vineri, în şedinţa de la ora 13.00, cotațiile la care se pot face tranzacțiile cu principalele valute de pe piață.

Până la această oră sunt valabile cotațiile zilei precedente. Sâmbătă și duminică, toate tranzacțiile se fac la valorile stabilite în şedinţa de vineri. Iată cum arată cotațiile actuale, până la actualizarea de la ora 13.00!

Curs valutar 5 aprilie 2022, pentru euro

Moneda Uniunii Europene se află în fața unei alte zi de deprecieri. Aceasta este a opta zi de scăderi în raport cu leul românesc. Astăzi, 5 aprilie, BNR a cotat moneda euro la valoarea de 4.9431 lei.

Curs valutar 5 aprilie 2022, pentru dolar

Spre deosebire de moneda euro, dolarul american înregistrează a treia zi de apreciere în raport cu leul românesc. Astăzi, 5 aprilie, dolarul românesc a fost cotat la valoarea de 4.5019 lei.

Curs valutar 5 aprilie 2022, pentru franc elveţian

Francul elvețian a înregistrat marți, 5 aprilie, valoarea de 4.8674 lei. Moneda preferată a românilor cu credite bancare se află în prima zi de apreciere, după ce a avut mai multe zile de scăderi.

Curs valutar 5 aprilie 2022, pentru lira sterlină

Lira sterlină, moneda Regatului Unit, se apropie din ce în ce mai mult de valoarea de 6 lei. Astăzi, lira sterlină a fost cotată de Banca Națională Română la valoarea de 5.9149 lei.

Cotația pentru un gram de aur

Aurul a început să crească vizibil odată cu războiul din Ucraina, însă se pare că a atins de curând și mai multe puncte de depreciere. Cea mai mare valoare a sa din august 2021 încoace a atins suma de 280.2920 lei. Astăzi, 5 aprilie, gramul de aur a fost cotat la valoarea de 279.4986 lei de către BNR.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net