Cursul valutar pentru 4 aprilie. Euro își continuă trendul descendent

Ultima actualizare:

În fiecare zi, Click! vă oferă cursul de referință pentru principalele valute de pe piață (euro, dolarul american, lira sterlină sau francul elvețian), precum și cotația gramului de aur. Cursul valutar este anunţat de Banca Naţională a României în fiecare zi, de luni, până vineri, în şedinţa de la ora 13.

BNR anunță cursul valutar la ora 13.00
BNR anunță cursul valutar la ora 13.00

Cursul de referință al monedelor străine este anunțat de BNR în fiecare zi, de luni până vineri, după ședința de la ora 13.00. Până la această oră sunt valabile cotațiile zilei precedente. Sâmbătă și duminică, toate tranzacțiile se fac la valorile stabilite în şedinţa de vineri.

Curs valutar 4 aprilie 2022, pentru euro

Moneda europeană traversează o perioadă neagră. Săptămâna trecută, euro a încheiat ziua cu o scădere, după ce s-a lovit de șase zile consecutive de scăderi. Astăzi, moneda Uniunii Europene a fost cotată la valoarea de 4.9437 lei, în urma unei alte deprecieri.

Curs valutar 4 aprilie 2022, pentru dolar

Dolarul american, pe de altă parte, a încheiat săptămână cu un ton pozitiv și a început-o la fel. Astăzi, 4 aprilie, moneda SUA a fost cotată la valoarea de 4.4875 lei.

Curs valutar 4 aprilie 2022, pentru franc elveţian

Francul elvețian, după mai multe zile de creșteri accelerate, a înregistrat astăzi, 4 aprilie, valoarea de 4.8389 lei, fiind una dintre monedele preferate ale românilor ce și-au făcut credite în franci elvețieni.

Curs valutar 4 aprilie 2022, pentru lira sterlină

Lira sterlină se îndreaptă cu pași repezi spre valoarea de 6 lei per bucată. Astăzi, moneda Regatului Unit a fost cotată de către BNR la valoarea de 5.8850 lei, într-o nouă zi de apreciere.

Cotația pentru un gram de aur

Luna trecută, războiul din Ucraina a aruncat în aer cursul aurului. Pe 24 februarie, un gram de aur era cotat de BNR la 280.2920 lei, cea mai mare valoare din august 2021 încoace. Astăzi, metalul prețios a atins valoarea de 278.1553 lei, fiind într-o depreciere în ziua de 4 aprilie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net