Curs valutar pentru 6 aprilie. Prima zi de creștere pentru Euro

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă cursul valutar al Băncii Naţionale a României pentru principalele valute de pe piață, precum euro, dolar american, liră sterlină, franc elvețian, dar și cotația gramului de aur. Pe www.click.ro găsești update, în timp real, imediat după ședința BNR.

euro jpeg

Banca Națională a României anunţă în fiecare săptămână, de luni până vineri, la ora 13.00, cursul valutar. Până la şedinţa de la prânz, tranzacţiile sunt făcute la cursul zilei anterioare. În weekend, tranzacțiile se fac la valorile stabilite în ședința de vineri. 

Curs valutar, 6 aprilie 2022, pentru euro

După foarte multe zile în care moneda Uniunii Europene se afla într-un declin continuu, euro a înregistrat prima zi de creștere după 8 zile de depreciere consecutive. Astăzi, 6 aprilie, BNR a cotat moneda Euro la valoarea de 4.9447 lei.

Curs valutar, 6 APRILIE 2022, pentru dolar

Dolarul american a crescut semnificativ și astăzi, fiind la a treia zi consecutivă de creștere a valorii. Astăzi, dolarul american a fost cotat la valoarea de 4.5304 lei.

Curs valutar, 6 APRILIE 2022, pentru franc elveţian

Și francul elvețian, moneda preferată a românilor pentru credite, înainte de criza din 2008, a scăzut, după un început bun de săptămână. Miercuri, francul elvețian a fost cotat de către Banca Națională Română la valoarea de 4.8561 lei.

Curs valutar, 6 APRILIE 2022 pentru lira sterlină

Lira sterlină se apropie tot mai mult de pragul de 6 lei per unitate. Fiind la a cincea zi de creștere consecutivă, moneda Regatului Unit a fost tranzacționată, astăzi, 6 aprilie, la valoarea de 5.9339 lei. 

Cotația pentru un gram de aur, din 6 APRILIE

Aurul, considerat o investiţie sigură în perioadele de incertitudine politică şi financiară, astăzi, 6 aprilie, valoarea metalului prețios a fost stabilită la valoarea de 281.0938 lei per gram, iar marți, 279.4986 per gram. Pe 7 martie, un gram de aur a fost cotat de BNR la 293,9846 lei. Recordul vine în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Cu doar o zi înainte, un gram de aur fusese cotat la 281,5126 lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net