Dragostea pentru McDonald’s i-a adus o amendă de 6.000 de lei. Ce a făcut un șofer din Suceava

A început anul 2024 cu o amendă usturătoare. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Suceava, și-a dorit atât de mult un meniu de la McDonald's, încât a fost amendat cu 6.000 de lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, chiar în prima zi din an. Ce a făcut?

Dragostea pentru McDonald’s i-a adus o amendă de 6.000 de lei / Foto: Shutterstock
Dragostea pentru McDonald’s i-a adus o amendă de 6.000 de lei / Foto: Shutterstock

Nu a început anul cu dreptul! Un tânăr sucevean, în vârstă de 21 de ani, s-a ales cu o amendă usturătoare și cu permisul suspendat în prima zi din anul 2024. Motivul? Bărbatul și-a dorit să comande ceva de la restaurantul McDonald's din centrul municipiului Suceava, însă coada de la McDrive a fost destul de lungă, iar mașina tânărului ocupa aproape în totalitate prima bandă a bulevardului.

Deoarece traficul a devenit îngreunat, oamenii din zonă, precum şi şoferii din trafic, au fost nevoiți să ocolească sau să sesizeze autoritățile. Astfel, un echipaj de poliție a fost nevoit să intervină pentru a fluidiza circulația. Din păcate, tânărul, care se afla la volanul unui Mercedes cu numere provizorii, a decis să rămână ferm în loc și să nu părăsească linia de mașini, susținând că aștepta să plaseze o comandă. Refuzul de a se supune solicitărilor oamenilor legii a dus la intervenția forțată.

Tânărul avea permis de conducere de mai puțin de un an

Polițiștii l-au imobilizat, încătușat și l-au condus la secție, acolo unde, după verificări, au descoperit că șoferul era un tânăr de 21 de ani din Vicovu de Jos, județul Suceava, care avea permis de conducere de mai puțin de un an.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de aproape 6.000 de lei, 5.945 de lei mai exact, pentru faptul că a bloca intersecţia, dar şi pentru că nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, cât și cu permisul suspendat pentru 30 de zile pentru „nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, potrivit informațiilor oferite de Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net