E Black Friday şi la vacanţe! Agenţiile de turism vin cu sejururi reduse cu până la 69%

Ultima actualizare:

A venit momentul când şi agenţiile de turism fac festival de reduceri, cu ocazia Târgului de Turism de la Romexpo, care se deschide azi, sau online pentru cei care nu participă fizic. Iată ce sejururi interne şi externe am selectat din multitudinea de oferte!

Vacanţele de vară  sunt la mare căutare  în această perioadă  pentru că au reduceri  semnificative
Vacanţele de vară sunt la mare căutare în această perioadă pentru că au reduceri semnificative

Hello Holidays nu este prezentă la târgul de turism fizic, pe care îl organizează Romexpo, de joi până duminică, ci are propriul târg de turism, online, cu reduceri pentru toate tipurile de vacanţe pe care le organizează. Astfel, în perioada 9-13 noiembrie puteţi rezerva circuitele din noiembrie şi decembrie, vacanţele la târgurile de Crăciun ori cele de Revelion marca Hello Holidays, cu transport autocar, la Istanbul, Belgrad, Budapesta, Budapesta – Viena, Viena – Praga – Dresda, Macedonia de Nord – Kosovo, Atena, Skopje, în Bucovina ori Apuseni, cu o durată de cinci sau şase zile, cu o reducere de până la 90 de euro/persoană, în funcţie de program şi durată. Se plătesc în două tranşe, 30% avans şi diferenţa cu 30 de zile înainte de plecare. Circuitele pentru 2024 au o reducere de 15% în cele cinci zile de campanie online, cu plata unui avans de o treime din preţ, ori de 20%, cu plata integrală.

Revelionul în Antalya în hoteluri de cinci stele, cu all inclusive, costă cu până la 40% mai puţin rezervat la târgul de turism online, la care se adaugă o extrareducere de 90 de euro/adult şi de 45 de euro/copil.

Hotelurile din Antalya  sunt recomandate  familiilor cu copii
Hotelurile din Antalya sunt recomandate familiilor cu copii

Vacanţele de vară în Antalya cu zbor charter costă cu până la 50% mai puţin pentru cazare, la care se adaugă o extrareducere de 100 de euro/cameră – numai în perioada târgului de turism online. 

Şi pentru Malta există oferte speciale! Hai în Malta de Revelion cu Malta Travel la Hotel Intercontinental 5*, din 28 decembrie - 2 ianuarie 2024, avion, 5 nopţi de cazare cu mic dejun şi cina de Revelion inclusă, de la 650 euro/ persoană/pachet.

image

În Turcia, ofertele curg şi pentru Revelion, dar şi pentru vara 2024. Agenţia Turo Travel vă aşteaptă pe perioada târgului cu reduceri early booking de până la 69%. De exemplu, pe Antalya, cu transport individual, se pot rezerva hoteluri 5* All inclusive de la 299 de euro/persoană. Pentru cei interesaţi de servicii medicale atât de renumite în Turcia, agenţia Turo Medical vine cu reduceri de 35% la servicii de estetică: rinoplastie, implant mamar, lifting facial, abdominoplastie, lifting brazilian fese, transplant de păr, la tratamente de sănătate, precum micşorarea stomacului, Cardiologie, Ortopedie, Detox, Stomatologie. De exemplu, dacă doriţi un zâmbet ca la Hollywood, celebrele faţete costă acum 5.460 de euro de la 8.400 de euro!

În perioada sărbătorilor  se caută circuitele  în capitalele europene
În perioada sărbătorilor se caută circuitele în capitalele europene

Şi Paralela 45 are campanie de Black Friday, în perioada 8-13 noiembrie, pentru pachete de vacanţă cu zbor charter, circuite, turism individual. Reducerile oferite sunt de până la 45%! Rezervările se pot face online, dar şi direct la agenţiile din ţară, acolo unde turiştii sunt aşteptaţi cu un cadou. Din vara 2024 se reia cursa directă spre Alanya din Bucureşti şi se introduce, în premieră, o cursă din Cluj. Zborul pe Aeroportul Gazipaşa va scurta durata de transfer spre hotelurile din Alanya şi Side alese de turişti. Vacanţa în Alanya costă acum de la 399 de euro/persoană. Cumpărată în campania din aceste zile, şi vacanţa în Antalya costă de la 345 de euro/persoană. Noutăţile verii 2024 sunt zborurile charter spre Algarve, Grand Canaria, Tunisia. Vacanţa în Algarve costă de la 735 de euro/persoană/7 nopţi. Vacanţa în Grand Canaria costă de la 746 de euro/persoană, pachetul de şapte nopţi la hotelul dorit, iar vacanţa de şapte nopţi în Tunisia costă de la 475 de euro/persoană.

Vacanţă de Sărbători în Delta Dunării - cu 35% mai ieftină

image

Pentru cei care preferă România de Sărbători, am găsit o ofertă specială în Delta Dunării la Gulliver Delta Resort în Murighiol. Crăciun de basm în stil lipovenesc în perioada 23.12-26.12.2023 la tariful de 1.599 lei/persoană sau Revelion de poveste în stil lipovenesc între 30.12-2.01.2024 la 1.899 lei/persoană. Pachetele includ următoarele servicii: cazare 4 zile/3 nopti; pensiune completă + toate mesele festive; pachetul de băuturi: free bar la cina festivă de Crăciun şi Revelion şi următoarele băuturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, în regim all inclusive: vin fiert, tuică fiartă, cafea, ceai de iarnă, apă plată, apă minerală, sucuri acidulate şi neacidulate, surpriza de Bun Venit, foc de tabără, locul de joacă pentru copii, parcare gratuită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net