Ei sunt eroii români care au salvat 500 de persoane din apele Mării Mediterane

Într-un decor gri și plin de anunțuri negative, își fac loc uneori și povești care merită toată atenția noastră. În această categorie intră actele eroice ale polițiștilor de frontieră români care au participat timp de 4 luni la misiuni de salvare în apele Mării Mediterane. Au fost primiți ca niște eroi la întoarcere, după ce au salvat aproape 500 de persoane în timpul misiunii.

Ei sunt eroii români care au salvat 500 de persoane din apele Mării Mediterane. Foto: colaj/Facebook
Ei sunt eroii români care au salvat 500 de persoane din apele Mării Mediterane. Foto: colaj/Facebook

Polițiștii de frontieră români au salvat 500 persoane în Marea Mediterană

Echipajul navei maritime de supraveghere MAI 1102 s-a întors acasă, după patru luni dificile petrecute în Marea Mediterană. Format din 28 de poliţişti de frontieră, echipajul a efectuat 1.143 ore de patrulare pe mare și a participat la 6 operațiuni de căutare și salvare a vieților omenești.

Nava Poliţiei de Frontieră Române a executat misiuni individuale de patrulare, supraveghere, căutare şi salvare în Marea Mediterană, la frontiera maritimă externă din sudul Italiei, transmite Poliția de Frontieră Română.

Misiunea a fost îndeplinită cu succes, iar cei 28 de membri ai echipajului ne-au făcut să fim mândri. Aceștia au reușit să salveze 484 de persoane care se aflau în pericol pe ambarcaţiuni supraaglomerate și de mici dimensiuni, ce navigau în Marea Mediterană. La revenirea în țară, polițiștii români fost aşteptaţi ca niște eroi de conducerea Gărzii de Coastă.

Au fost primiți ca niște eroi! „Misiune încheiată cu succes”

„Felicitări tuturor celor 27 de membri ai echipajului și comandantului acestuia! Domnul comisar de poliţie Giovanovici Eugen este un poliţist de frontieră cu o mare experienţă profesională, care îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei de Frontieră Române de 20 de ani şi a participat la 8 misiuni internaţionale.

Din echipajul pe care l-a condus cu onoare face parte şi Anne Marie, cel mai tânăr membru al echipajului şi singura femeie de la bordul navei care, la 22 de ani, s-a aflat în prima misiune internaţională.

Mulţumim colegilor noştri care au reprezentat cu cinste, în cadrul Operaţiunii Comune “THEMIS” 2022 - Italia, a Agenţiei Europene FRONTEX, nu doar Poliția de Frontieră, ci România!”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook Poliția de Frontieră Română.

Operațiunea la care a participat poliția de frontieră română a fost organizată de Agenţia Europeană FRONTEX (Agenţia Europeană pentru Poliție de Frontieră și Gardă de Coastă) și s-a desfăşurat la frontierele maritime externe ale Uniunii Europene, în perioada 08.07.2022-06.11.2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
niculae si rodica badalau jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Suporteri iranieni femei la partida Iran SUA la Cupa Mondială din Qatar FOTO AFP (1) jpg
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători