Filmul triplului asasinat din Capitală. Ce semnificație are gestul șocant făcut de criminal. Detalii terifiante

Un bărbat din Capitală a fost reținut după ce și-a ucis cu sânge rece mama, sora și un frate. Vecinii îl descriu ca având un comportament deviant. După comiterea crimelor, bărbatul a pus victimele în saci de plastic.

Tripla crimă în familie din Capitală este scenariu de film de polițist / foto: captura digi24
Tripla crimă în familie din Capitală este scenariu de film de polițist / foto: captura digi24

Scenele au șocat chiar și echipa de criminaliști, care l-au găsit pe suspect deschizându-le ușa cu seninătate și conducându-i la cadavre.

În ce ordine au fost comise crimele

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este principalul suspect în cazul crimelor teribile care au zguduit Capitala. Potrivit anchetatorilor, el a comis crimele în următoarea ordine: l-a omorât pe fratele său, apoi a înjunghiat mama și sora, care încercau să fugă din apartament. După crime, bărbatul a mers la magazin să cumpere clor, cu care a spălat podeaua și pereții.

„Era senin când ne-a indicat locul unde se afla mama și a spus că mai sunt încă două cadavre”, a declarat procurorul Alexandru Anghel, potrivit Observator.

Pe holul apartamentului, echipa de anchetatori a găsit trupurile mamei și ale fiului, ambalate în saci de plastic. În baie, au descoperit corpul surorii. Criminaliștii au fost profund marcați de un detaliu tulburător.

„Acoperirea feței victimelor, în special a celor care aveau o semnificație aparte pentru autor, reflectă imposibilitatea lui de a le mai privi. Dacă a reușit să omoare una dintre victime, celelalte erau în casă și nu avea cum să le lase în viață”, a explicat criminalistul Dan Antonescu.

Poliția a descoperit crima după ce al patrulea copil al victimei, geamăn cu suspectul, a sunat la 112, temându-se că nu poate intra în apartament.

„Fiind vorba de o relație extrem de strânsă între gemeni, acesta s-a gândit că, dacă deschide ușa și îl întâlnește pe fratele geamăn, va fi nevoit să-l omoare și pe el”, a adăugat Dan Antonescu.

Anchetatorii au verificat locuința cu mare atenție, iar suspectul și fratele său geamăn au fost duși la audieri.

Crimele au zguduit întregul cartier. Mama și cei patru copii locuiau împreună și erau cunoscuți pentru scandalurile frecvente.

„S-a auzit un țipăt foarte puternic din partea surorii, care de obicei dura mai mult, dar dintr-o dată s-a oprit”, a spus un vecin.

Deși paradoxal, suspectul era un om apropiat de Biserică, mergând adesea la lăcașul de cult pentru alimente, el și frații săi nu au mai fost văzuți recent.

„A încercat să se integreze ajutând la curățenia din curte, dar nu a reușit să se integreze complet”, a povestit un preot.

„Erau necăjiți. Nicolae (fratele ucis) venea din când în când și îi mai dădeam câte ceva. La sărbători, le trimiteam câte un pachet acasă”, a spus un alt preot.

Procurorii continuă investigațiile pentru a stabili motivul crimelor, iar suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se evalua discernământul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net