Greu de închis! Timișorenii, terorizați de activitatea ilicită a unei spălătorii auto cu fise

Ultima actualizare:

Controalele autorităților la spălătoria auto cu fise, dintr-un cartier din Timișoara, au început când unul dintre vecini a reclamat poluarea fonică și mai multe nereguli din procesul de autorizare, transmite Adevărul.

Mașinile sunt spălate, deși activitatea trebuia sistată. Foto generic.
Mașinile sunt spălate, deși activitatea trebuia sistată. Foto generic.

Autoritățile locale nu reușesc să sisteze activitatea

În urma controalelor, la spălătorie s-au descoperit nereguli pentru care au fost aplicate peste 40 de amenzi. Firma pe care funcționa spălătoria a intrat în insolvență, iar activitatea a fost mutată pe o altă firmă. În procesul de insolvență a fost cerută și s-a obținut atragerea răspunderii administratorului, care a fost obligat să achite sumele pe care firma le datora bugetului local și bugetului de stat.

Citește și: Candidați analfabeți, ajutați să fraudeze proba scrisă a examenului auto. Erau taxați cu mii de euro!

Primăria Timișoara a anunțat că activitatea spălătoriei cu fise ar fi fost sistată pentru că firma pe care funcționa spălătoria nu are acord comercial, primăria refuzând să elibereze autorizația de construire din cauza neregulilor din dosarul de autorizare.

Timișoreanul care a reclamat în repetate rânduri funcționarea ilegală a spălătoriei susține că, deși Poliția Locală i-a sistat activitatea, spălătoria continuă să funcționeze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vezi și: Atenție, șoferi! Imagini video înspăimântătoare din București, cu „pirații” din trafic! Folosesc și copii

Funcționează de aproximativ patru ani. A avut mai multe sistări de activitate. Vineri a avut o nouă sistare, dar nu îl interesează. A funcționat sâmbătă, duminică. Am sesizat Poliția Locală. Toate autoritățile, ANAF, știu de această problemă, dar nimeni nu reușește să îl închidă pe acest individ care sfidează autoritățile și cetățenii. Am primit inclusiv răspuns de la primărie negru pe alb că autorizația de construire a fost dată dintr-o eroare umană”, a declarat timișoreanul, vecin cu spălătoria.

Nu rata nici: Atenție, șoferi! Jumătate de milion de permise auto expiră, în curând

Contactat de „Adevărul”, presupusul proprietar, despre care autoritățile spun că se află în spatele afacerii, a spus că este gata oricând să arate documente care dovedesc că spălătoria are documentele necesare autorizării, iar primăria refuză în mod abuziv să autorizeze afacerea. Pe de altă parte, presupusul patron, de origine palestiniană, a transmis că spălătoria nu îi aparține și nu dorește ca numele să îi fie asociat cu afacerea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net