Imagini dezolante cu casa lui Gheorghe Dincă. Locuința din Caracal, lăsată în paragină și înghițită de zăpadă

Deși poate părea greu de crezut, deja au trecut aproape 5 ani de la dispariția tragică a celor 2 tinere din Caracal, moment în care întreaga țară privea îngrijorată, sperând că Gheorghe Dincă va spune ce s-a întâmplat cu acestea. Acum, în 2024, au apărut noi imagini dezolante din casa „Monstrului” din Caracal, casă ce a fost lăsată să ajungă în paragină.

Potrivit celor de la Spy News, în luna decembrie (2023), Judecătoria Caracal a hotărât să îi dea lui Gheorghe Dincă o sentință de un an și 6 luni, el fiind găsit vinovat de furt, dar și de utilizarea unor instalații clandestine, ce aveau ca scop eludarea măsurătorilor echipamentelor de electricitate furnizate.

Această sentință s-a alăturat celei deja primite de „Monstrul” din Caracal, de 30 de ani, pe care judecătorii au decis să o dea pentru crimele odioase pe care acesta le-a comis, în care tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și-au pierdut viața.

Acum, la aproape 5 ani de la evenimentele care au șocat o țară întreagă, noi imagini au apărut cu stadiul de degradare al casei din Caracal, care a ajuns, acum, în paragină.

Cum arată acum casa lui Gheorghe Dincă

În anul 2019, Gheorghe Dincă a devenit suspectul principal în mai multe capete de acuzare odioase, precum trafic de persoane, trafic de minori, 2 capete de acuzare de viol, alte 2 pentru omor calificat, dar și 2 capete de acuzare pentru profanare de morminte. În septembrie 2022, Tribunalul Olt a hotărât să îi dea o sentință de 30 de ani, adică maximul pe care îl pot da unei persoane cu vârsta de peste 65 de ani. Victime ale acestor fapte cumplite au fost Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„În baza art. 396 alin. 1 şi 2 C. proc. pen. condamnă inculpatul Dincă Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, este menționat în decizia Curții de Apel Craiova, conform sursei citate.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net