Întâmplare șocantă în România. Un sicriu cu aer condiționat a luat foc la priveghi

Este greu să ne imaginăm un moment mai traumatic din viața noastră decât pierderea cuiva drag. Confruntați cu o asemenea situație, fiecare dorim să onorăm memoria celui care ne-a părăsit și să ne luăm rămas bun. Iar pentru o familie din județul Bistrița-Năsăud, care trecea printr-un asemenea moment greu, lucrurile au devenit și mai tragice: sicriul a luat foc în timpul priveghiului, din cauza sistemului de aer condiționat.

Focul a pornit de la instalația de aer condiționat din sicriu
Focul a pornit de la instalația de aer condiționat din sicriu

Pierderea cuiva drag este printre cele mai dificile momente de care ne putem lovi, însă, din nefericire este și inevitabil. O asemenea situație a trebuit să înfrunte și o familie din județul Bistrița-Năsăud, care a dorit să achiziționeze un sicriu echipat cu un sistem de aer condiționat, pentru a-și lua rămas bun de la persoana decedată în cele mai bune condiții. Însă tragedia lor a devenit și mai mare atunci când sicriul a luat foc în timpul priveghiului. Potrivit informațiilor oferite de către digi24.to, totul s-a petrecut din cauza unei defecțiuni a aerului condiționat.

Îngrozite de ce se întâmplă, rudele răposatului din localitatea Pinticu au sunat de urgență la Pompieri, care au trimis imediat echipaje la fața locului. Potrivit informațiilor, incendiul a pornit de la o defecțiune la sistemul de aer condiționat al sicriului. Din fericire, focul nu a fost unul atât de puternic încât să se extindă și în restul casei, ori să pună în pericol viețile celor prezenți la priveghi.

Totul a pornit de la aerul condiționat din sicriu

Potrivit informațiilor disponibile, în sicriu se afla un bărbat de doar 36 de ani, din localitatea Pinticu. După decesul acestuia, famila a ales să organizeze priveghiul acasă, nu la biserica din zonă, iar pe lângă dorința de a se despărți de persoana dragă în propria casă, ei au optat și pentru un sicriu ce beneficia de aer condiționat.

Cu siguranță că în momentul în care au achiziționat sicriul, nimeni din familie nu și-a imaginat că este posibil să se întâmple un asemenea accident cutremurător. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar potrivit sursei, când au ajuns la fața locului pompierii, proprietarii sicriului deja reușiseră să stingă focul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net