Strigătul disperat al unei mămici: «Nu îmi pot permite un sicriu sau o înmormântare pentru fiul meu»

Caz sfâșietor! Donna Brady (38 de ani), o mamă din nordul Londrei al cărei fiu are o boală terminală, se teme că nu va putea să-i ofere o înmormântare adecvată lui Romeo (4 ani). Asta pentru că prețurile sunt mari, iar costul vieții e în continuă creștere.

Un sicriu poate să coste și 1.000 de lire (Foto: Pixabay)
Un sicriu poate să coste și 1.000 de lire (Foto: Pixabay)

Citește și: Patru români din Franța au fugit cu banii strânși pentru un copil cu malformații

Prin așa ceva nu merită să treacă niciun părinte! Donnei Brady, din Camden, i s-a spus în timpul sarcinii că fiul ei, Romeo, „nu va prinde nici măcar prima zi de naștere”, din cauza unei afecțiuni grave a inimii. Acum în vârstă de patru ani, băiețelul a sfidat șansele, dar mama lui se gândește cu groază la momentul inevitabil, pentru că îi este teamă că nu va avea bani nici măcar de un sicriu pentru el. (Imagini cu Romeo și cu mama lui AICI)

Vezi și: Cel mai tânăr donator de organe din România: un bebeluș de 10 luni a salvat viața unul copil de 14 ani din Iași

„Dacă va muri mâine, nu aș vrea să stea într-un congelator”

Mi s-a spus să mă pregătesc pentru ce e mai rău când eram însărcinată, așa că în timp ce toți ceilalți făceau cumpărături pentru cărucioare, eu căutam să cumpăr un sicriu. Sunt nespus de bucuroasă că am avut măcar acești ani alături de el.

Te-ar putea interesa și: Viața lui Noel depinde de un vaccin adus din SUA, care costă 2,11 milioane de dolari

Dar trăiesc cu nervii și anxietatea asta 24 de ore pe zi, pentru că nu știu dacă mă voi trezi și copilul meu va fi mort. Și nu știu cum o să mă descurc când se va întâmpla asta. Simt că acest moment va veni în curând”, a povestit Donna, pentru MyLondon. Mămica este disperată pentru că nu îi mai ajung banii, iar o înmormântare este extrem de scumpă. În medie, un sicriu poate să coste și 1.000 de lire, bani pe care Donna nu îi are la îndemână.

Iată și: Povestea unui băieţel bolnav de tetrapareză spastică. Mama suferă de leucemie, iar tatăl este dependent de jocurile de noroc

„Dar un sicriu este incredibil de scump și toate celelalte costuri de înmormântare la fel. Asta mă îngrozește, să fiu sinceră. Și dacă va muri mâine, nu aș vrea să stea într-un congelator în timp ce caut bani pentru a-l înmormânta. Mi-aș dori să se poată odihni în locul lui de veci, așa cum se cuvine.”, a mai spus femeia.

Află și: Scene teribile la Spitalul de Urgență din Craiova. Chircită în pătuț alături de copilul bolnav

Donna face tot posibilul pentru a-i oferi lui Romeo o viață frumoasă. Ea a spus că încearcă să facă lucruri împreună, cum ar fi să meargă la Muzeul de Istorie Naturală, dar luând în considerare prețul transportului și al mâncării, acest lucru a devenit imposibil acum. Ea a adăugat: „Îi plac revistele și lectura, dar și acestea s-au scumpit de la 4,50 lire sterline la 6,99 lire sterline. Trebuie să-i spun: putem cumpăra lapte, pâine și unt sau o revistă. Să-i spun unui copil pe moarte asta a fost incredibil de dificil.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net