Legătura dintre Bogdan Drăghici, activistul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei și politicianul Mircea Geoană. Noi detalii ies la iveală

Ultima actualizare:

Bogdan Drăghici, activistul ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei, a avut legătura cu mai mulți politicieni influenți din România. Noi detalii au ieșit la iveală.

Bogdan Draghici a recurs la un gest incredibil
Bogdan Draghici a recurs la un gest incredibil

Recent, un caz șocant a uimit opinia publică din România. Președintele asociației TATA, şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din Bucureşti. Gestul activistului a lăsat fără cuvinte pe toți cei care il cunoșteau.

Detalii privind legăturile directe sau indirecte ale acestuia cu diferiți oameni politici din România, au ieșit la suprafață. Printre protagoniștii principali se numără Mircea Geoană, dar și Traian Băsescu.

Parcursul din carieră

Bogdan Drăghici a fost lider de sindicat, dar a trecut pe poziția de șef de cabinet al lui Traian Băsescu, pe atunci primarul Capitalei, ca mai apoi să fie în conducerea Institutului Național de Administrație, ca director adjunct, în 2005.

Mircea Geoană și Drăghici

Această poziție l-a adus în conflict cu Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoană, conform Lumea Politică.

Cauza conflictului

Soacra lui Geoană dorea ca institutul să colaboreze cu Școala Postuniversitară de Afaceri Româno-Americană. Aceasta era, atunci, prorector la instituția de învățământ superior și a fost acuzată că face presiuni asupra sa pentru a aplica un protocol care nu se găsea în arhivele instituției publice. Acuzele i-au fost aduse chiar de Bogdan Drăghici.

Citește și Mărturiile terifiante ale fiicei abuzate a lui Bogdan Drăghici. O mințea că el va muri dacă nu îl lasă să o atingă

De asemenea, funcționarii publici erau obligați să facă unele cursuri și să dea o serie de examene la Institutul Național de Administrație pentru a promova în carieră, conform aceleiași publicații.

Un alt conflict avea să se iște când acesta a acuzat-o pe Margareta Costea că a mințit când a luat un certificat de revoluționar. Bogdan Drăghici declara că infractiunile ar fi fost comise pentru ca Margareta Costea sa obtina un certificat de ranit in revolutia din decembrie 1989. 

Bogdan Drăghici, acuzat de viol

Acesta a fost implicat în diferite scandaluri de-a lungul vremii. Acestea au atins punctul culminant în 2019 cu o arestare pentru abuz sexual. Victimă era fiica lui vitregă, o copilă de 10 ani. De asemenea, o altă victimă a mai fost identificată pe parcurs. O fetiță de 12 ani, pe care Drăghici o avea în grijă și pe care a încercat să o agreseze sexual în timpul unei excursii organizate la începutul lunii iunie 2017. Un alt dosar a mai fost deschis pe numele acestuia, atunci când Drăghici a fost pus sub acuzare, pentru că și-a agresat sexual fiica pe care o avea din căsătoria anterioară cu o doctoriță din Republica Moldova și pe care o avea în grijă.

  ''Procesul în care Drăghici a fost judecat pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului s-a încheiat pe 5 aprilie la Judecătoria Sectorului 2. A fost găsit vinovat pentru toate cele trei infracțiuni, comise în formă continuată. Oficialii instanței au precizat pentru Libertatea că Bogdan Drăghici a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 15 ani și 4 luni de închisoare. Decizia nu era definitivă. Dosarul s-a judecat în ședințe nepublice, având caracter confidențial'', au explicat reprezentanții judecătoriei. 

Bogdan Drăghici era cunoscut publicului drept președintele unei asociații cunoscute din România.

Citește și Mărturiile terifiante ale fiicei abuzate a lui Bogdan Drăghici. O mințea că el va muri dacă nu îl lasă să o atingă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net