Lidia, o adolescentă româncă, a dispărut din Marea Britanie! A fost văzută ultima dată în compania unui individ dubios, în gară

Poliția britanică a demarat o operațiune de căutare de urgență după dispariția unei adolescente românce în timp ce se îndrepta spre aeroportul Manchester. Fata, cunoscută în presa britanică sub numele de Lidia Lupo (presupus a fi Lidia Lupu), are 17 ani.

Lidia are doar 17 ani
Lidia are doar 17 ani

Ultima dată a fost văzută personal sâmbătă, însă apoi a fost identificată duminică în imagini surprinse de camerele de supraveghere din gara orașului Preston, situată în comitatul Lancashire.

Lidia a plecat cu individul necunoscut cu avionul 

El este bărbatul în compania căruia a fost Lidia văzută ultima dată
El este bărbatul în compania căruia a fost Lidia văzută ultima dată

Aici, Lidia a luat un tren către aeroportul Manchester, fiind însoțită de un bărbat, situație ce a generat îngrijorare în rândul forțelor de poliție.

Tânăra este descrisă ca având o constituție zveltă, ochi negri, păr vopsit în roșu și, conform presei britanice, poartă un aparat dentar și vorbește cu accent românesc. În momentul dispariției sale, era îmbrăcată într-o geacă neagră, un tricou alb și adidași albi.

Înainte de a apărea în înregistrările camerelor de supraveghere de la gară, Lidia a fost observată pe Church Street, în Preston. Conform informațiilor, fata ar avea conexiuni în orașele Manchester și Oldham.

Un purtător de cuvânt al poliției a solicitat sprijinul publicului pentru identificarea bărbatului care o însoțea pe Lidia înainte de dispariție.

Autoritățile au furnizat numărul de contact 101 pentru informații legate de acest caz și numărul de urgență 999 pentru situațiile în care cineva o recunoaște și poate oferi imediat informații despre locul ei.

Cadavrul româncei dispărute în Italia acum doi ani, găsit într-o cabană

În această lună, în Italia, a fost descoperit cadavrul unei românce dispărute cu doi ani în urmă. Corpul a fost găsit într-o construcție abandonată în Castelplanio, provincia Ancona, la aproximativ un kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată.

Cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere și a fost găsit într-o fermă părăsită, în apropiere de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Investigatorii afirmă că îmbrăcămintea fetei corespunde celei semnalate de mama ei, dar vor continua cu investigații suplimentare.

Tânăra, identificată ca Andreea, a fost văzută ultima dată la o petrecere în Montecarotto la data de 12 martie 2022.

Evenimentul nu a decurs bine pentru ea, având certuri cu iubitul ei, Simone Gresti, pe tot parcursul nopții. Dimineața, nervoasă după ce a fost jignită, Andreea a plecat singură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net