Ludovic Orban, moment inedit în direct. Ce melodie celebră a cântat la chitară. VIDEO

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, a demonstrat o latură mai puțin cunoscută a sa în cadrul unei emisiuni radiofonice.

Ludovic Orban a cântat la voce și chitară în direct / foto: arhiva
Ludovic Orban a cântat la voce și chitară în direct / foto: arhiva

Orban a acceptat provocarea gazdelor de a cânta la chitară, un instrument pe care l-a studiat într-o anumită măsură în trecut. În discuția sa, candidatul a rememorat momente din tinerețea sa, în special cele legate de învățarea chitarei, dar și de experiențele mai puțin plăcute din timpul anilor de școală.

Orban a povestit că și-a început studiile muzicale la Școala de Arte din Brașov, unde a urmat cursuri timp de șase luni, învățând elementele de bază ale chitării. Totuși, deși a început cu un profesor, a ajuns în cele din urmă să fie autodidact, renunțând la lecțiile oficiale.

„Am făcut primele șase luni elemente de bază la chitară, la Școala de Arte din Brașov, dar, până la urmă, am devenit autodidact. Profesorul de chitară pe care-l aveam avea o nuielușă și, când greșeam, îmi dădea peste degete.

L-am rugat frumos ”vă rog frumos, puteți să mă corectați altfel, nu-mi mai dați peste degete!”(...) Profesorul de mate avea un obicei, te trăgea de perciuni și îți dădea o scatoalcă peste ceafă. M-am dus la directorul școlii și l-am pârât”, a povestit Ludovic Orban la DigiFM. 

Ludovic Orban a confirmat că i se potrivește porecla „Sică Mandolină”

În cadrul emisiunii, Ludovic Orban a arătat și un simț al umorului, făcând referire la porecla „Sică Mandolină”, care i-a fost atribuită în trecut.

Acesta a explicat că porecla este de fapt inexactă, deoarece cei care au creat-o nici măcar nu știu să deosebească mandolina de chitară. Totuși, a subliniat că este trist că unii oameni încearcă să batjocorească o persoană doar pentru că aceasta are un talent muzical.

Chiar dacă chitara din studio nu era bine acordată, Orban a ales să interpreteze o parte din melodia „Epilog” a trupei Vama Veche. Cu toate că nu mai cântase de mult timp, el a demonstrat că încă își păstrează pasiunea pentru muzică, în ciuda faptului că ocupațiile politice i-au lăsat puțin timp pentru acest hobby.


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
copii  jpg
8490624a 4815 4335 8169 e69dd7be918c jpeg
BeFunky collage (41) jpg
chris turnbull jpg
Mihaela Bilic jpg
Mircea Eliade Maitreyi webp
banknotes 7850299 1280 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net