Ludovic Orban „bea apă” după Zelenski? Cât îl va ajuta dansul satiric în alegeri

Ultima actualizare:

Chiar dacă pare greu de crezut, între Ludovic Orban și Volodemir Zelenski există cel puțin o asemănare, din punctul de vedere al relațiilor publice, satira.

Zelenski a fost actor de comedie profesionist, iar Orban este autorul unor momente comice involuntare memorabile. Când vine vorba despre râs și voie bună, cât de mult mai contează pregătirea în domeniu a protagoniștilor?

Comediant ucrainean de profesie versus comedie românească involuntară

Ei bine, comedia l-a propulsat pe actorul Volodimir Zelenski în fotoliul prezidențial. Evident, nu în cea mai prosperă și fericită perioadă din istoria Ucrainei. Ludovic Orban a anunțat oficial, pe 29 iunie, că are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Citește și: Asta e culmea! Hârtie igienică cu chipul lui Zelenski, vândută pe unul dintre cele mai mari site-uri din lume

Volodimir Zelenski a fost, de-a lungul anilor, protagonistul unor materiale umoristice, care i-au adus notorietate în Ucraina. A apărut într-un clip, îmbrăcat în latex și pe tocuri, dansând lasciv și cântând o parodie a altei melodii, sau a amuzat publicul într-o apariție la o emisiune de succes din Ucraina.

Cel mai cunoscut rol, care, de altfel, l-a promovat anterior oricărei campanii prezidențiale, a fost cel din serialul de comedie „Slujitorul Poporului”, în care un profesor devine președintele țării. Întâmplător, Zelenski, interpretul rolului principal chiar a devenit.

La sud de Ucraina, Ludovic Orban a amuzat publicul de-a lungul anilor și continuă să o facă și în prezent. Dezinvolt și fără să îl intereseze comentariile, el a cântat la chitară, deși talentul artistic și ureche muzicală nu sunt punctele sale forte, s-a pozat cu câinele și a cules vișine îmbrăcat la patru ace, de parcă ar purta costumul și dacă ar da la sapă.

Din când în când, în momentele tensionate din partidul din care făcea parte, mai apăreau anumite filmulețe de la evenimente private, cu Orban în centru, în ipostaze hilare. De parcă cineva ar fi dorit să îl compromită prin publicarea materialelor amuzante.

Greșit. Clipurile au reușit să stârnească râsul, publicul ajungând să accepte stilul politicianului. Clipul „Orban dansează”, de exemplu, abia dacă mai poate fi găsit pe internet în prima variantă!

Internauții au realizat atât de multe adaptări și parodii ale dansului lasciv, într-un stil doar de Ludovic Orban știut, încât clipul original s-a pierdut! Imaginea este aceeași, dar melodia de fundal a fost schimbată de la manele, la rock și până la muzică electronică.

Citește și: Ludovic Orban va candida la prezidențiale! Anunțul făcut de fostul lider PNL

Poate să pară surprinzător, dar mișcările lui Ludovic Orban din respectivul clip se potrivesc oricărui stil muzical! Dansul pe care Orban îl poate breveta lejer, pare să aibă ușoare influențe din mișcările lascive ale lui Jean Claude Van Damme, din filmul de succes „Kickboxer”. 

De altfel, stilul său de dans a reprezentat o inspirație atât de mare, încât cineva chiar a creat un canal dedicat pe You Tube, numit „Ludovic Orban dansând pe melodii diferite”! Dansurile sale originale sunt ilustrate cu melodii din diverse stiluri muzicale.

Ludovic Orban, priceput și la manele

Alt dans marca Ludovic Orban, pe manele de această dată, e din 2005, fiind mai puțin cunoscut publicului. Prezent la o petrecere, aparent o nuntă, Orban se aruncă într-o serie de mișcări amețitoare ale mâinilor, afișând celebrul său zâmbet „dincolo de urechi”.

Și acest moment a stârnit un amuzament favorabil, clipul înregistrând doar aprecieri și nici o dezaprobare, pe You Tube. 

Totuși, Zelenski a avut o ascensiune meteorică, aplicând „din scurt” candidatura. El a avut o victorie fulgerătoare, la care nu se aștepta nimeni. Ludovic Orban are în spate o întreagă carieră politică și câteva candidaturi nefericite.

A fost, inutil, aspirant al celebrei „trambuline pentru Cotroceni”, funcția de Primar general, în cadrul Primăriei Municipiului București.

Citește și: Ludovic Orban a avut Covid. Fostul lider PNL este vaccinat inclusiv cu doza booster

Rămâne de văzut, în 2024, dacă Ludovic Orban a „băut apă” după Zelenski, și „cartea satirei” îi va fi și lui favorabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net