Cât de bine arată Daciana Sârbu la 45 de ani! Soția lui Victor Ponta nu și-a făcut nicio intervenție estetică!

Ne-am întâlnit cu Daciana Sârbu, soția politicianului Victor Ponta, în cadrul unui eveniment, neputând să nu remarcăm întregul look prezentat de fosta membră a Parlamentului European! Daciana Sârbu radiază la cei 45 de ani ai săi, iar noi am reușit să aflăm câteva dintre micile „secrete” care contribuie la acest lucru. 

 Soția lui Victor Ponta nu și-a făcut nicio intervenție estetică Foto: Arhivă
Soția lui Victor Ponta nu și-a făcut nicio intervenție estetică Foto: Arhivă

Nu mai are atât de mult până să schimbe din nou prefixul, însă nu i-am da Dacianei Sârbu vârsta pe care o are! Soția lui Victor Ponta, în vârstă de 45 de ani, știe cum să se mențină tânără, chiar dacă ne-a dezvăluit că nu a apelat, până în prezent, la intervenții estetice invazive.

Daciana Sârbu nu are operații estetice

Îmi place să am grijă de mine, vin la clinică pentru tratamente faciale, însă până acum nu am apelat la botox sau acid hialuronic, nu pentru că sunt împotrivă, ci pentru că încă nu mi-a recomandat medicul.”, a declarat Daciana Sârbu, pentru Click!

Întrebată însă de reporterul nostru iscusit ajuns la fața locului care sunt „secretele” care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari, Daciana Sârbu a mărturisit că apelează, totuși, la anumite proceduri de înfrumusețare. Pe lângă acestea însă, politicianul ne-a dezvăluit că își ia toate resursele de care are nevoie din pasiunile sale, dar și din sânul familei.

„Secretele” Dacianei Sârbu, în materie de frumusețe

Tratamentele pe care le fac sunt pentru hidratare, întreținere, peeling. În rest, cred că îmi iau energia, și asta se vede pe chipul meu, al fiecăruia, de fapt, din ceea ce fac. Îmi plac deserturile, după cum bine știți. Familia și ceea ce fac îmi dau o stare de bine.”, ne-a mai spus Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu se bucură de o familie frumoasă și deloc mofturoasă, așa cum ne-a mai dezvăluit. Atât partenerul ei, Victor Ponta, cât și copiii pe care îi au împreună, nu fac nazuri când vine vorba de mâncare și adoră serile în care gătesc în familie, având încredere în taletul culinar al Dacianei, care este și patroană de cofetării.

Cel mai cerut preparat în familia mea, în special de copii, fetele sunt primele chiar, sunt pastele. Soțul meu nu este pretențios la mâncare, chiar din contra. Noi gătim și în familie.”, a mai spus Daciana Sârbu.

Citește și: Daciana Sârbu a dat lovitura cu prăjiturile! Soția lui Victor Ponta și-a deschis a patra cofetărie

Victor Ponta și Daciana Sârbu au o familie frumoasă

Victor Ponta și Daciana Sârbu s-au căsătorit civil în 2006, iar doi ani mai târziu au organizat și ceremonia religioasă, urmată atunci de botezul fetiței lor, Irina. Cuplul are în total 3 copii acasă, însă numai o fiică biologică. Andrei, în vârstă de 18 ani, este fiul lui Ponta din mariajul anterior, cu Roxana Ponta. În 2020, Victor Ponta și Daciana Sârbu au decis să își mărească familia, adoptând o fetiță, pe Maria. Cei trei copii se înțeleg de minune, spre bucuria părinților lor. 

Citește și: Victor Ponta, portret de familie cu soția și cei trei copii, de Crăciun!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net