Ludovic Orban va candida la prezidențiale! Anunțul făcut de fostul lider PNL

Ultima actualizare:

Ludovic Orban, fost membru PNL și actualul lider al partidului Forţa Dreptei, a anunţat că va candida la preşedinţia României și a argumentat de ce nu mai poate susține actuala conducere la cârma statului. 

Ludovic Orban va candida la prezidențiale! Anunțul făcut de fostul lider PNL
Ludovic Orban va candida la prezidențiale! Anunțul făcut de fostul lider PNL

Schimbare majoră pe scena politică? Așa se pare, căci fostul lider PNL, Ludovic Orban, care l-a sprijinit pe Iohannis în cursa pentru prezidențiale, a anunțat că s-a dezis definitiv de actualul șef de stat și că este pregătit să preia conducerea țării.

Vezi și: Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului. Cine îl va înlocui

Orban și-a anunțat marți candidatura la următoarele alegeri prezidențiale și, cu această ocazie, și-a manifestat profunda dezamăgire față de Klaus Iohannis.  

Actualul lider al partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, susține că Iohannis a trădat România, încă din perioada alegerilor parlamentare și dat țara pe mâna PSD-ului. 

"Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România.

Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat, Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul.

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el (n.r. Iohannis) poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut.

Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu", a declarat Ludovic Orban, potrivit agerpres.ro

Ludovic Orban, implicat într-un scandal de proporții

La începutul anului, Ludovic Orban a fost implicat într-un scandal de amploare, în ceea ce privește compania UNIFARM, o instituție al cărei rol era să livreze măști medicale. 

În urma unor stenograme, s-a dovedit o legătură între compania UNIFARM, deținută de Adrian Ionel și Ludovic Orban. Adrian Ionel este acuzat de procurori că ar fi primit șpagă de aproximativ 760.000 de euro de la firme străine. 

Stenogramele făcute publice de antena3.ro prezintă o discuție între Costel Barbu, pe atunci secretat general adjunct la Guvernului şi Robert Ionescu, asociatul Simonei Ciulavu, reprezentanta UNIFARM. 

În discuţie, Robert Ionescu îi solicită lui Barbu aducerea în ţară a produselor. De-a lungul discuției, Ionescu îi transmite, de mai multe ori, mulţumiri lui Orban.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net