Mesajul dureros lăsat de tânărul care s-a sinucis în București. Atenție, informații care pot afecta emoțional

Ultima actualizare:

Tânărul care și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul 20 al hotelului Intercontinetal a lăsat un bilet de adio în care a explicat ce l-a împins să recurgă la gestul extrem. 

image

Duminică dimineață, polițiștii au intervenit în zona Hotelului Intercontinental, după ce au primit un apel șocant: trupul fără viață al unui tânăr zăcea pe caldarâm. În urma primelor cercetării, oamenii legii au descoperit că cel care s-a sinucis avea 21 de ani, era originar din Caransebeș și studia la o facultate din Timișoara. 

Măcinat de problemele financiare cu care s-a confruntat încă din copilărie și simțind că cei din jur nu îi acceptă orientarea sexuală și îl judecă, tânărul a decis să își încheie socotelile cu viața.

Conform informațiilor oferite de către polițiști, tânărul era cazat la etajul 8 al hotelului, dar vazând că ferestrele erau blocate a urcat la un etaj superior. La etajul 20, a ieșit pe balcon, a spart una dintre ferestre și s-a aruncat în gol. Polițiștii au găsit un bilet de adio în care studentul explică motivul pentru care a decis să se ucidă, dar și o sticlă de băuturi alcoolice. 

Tânărul a lăsat un mesaj de adio 

Tânărul crescuse într-o familie cu posibilități reduse din punct de vedere finaciar. În biletul de adio explică faptul că este sătul să trăiască în sărăcie. Mai mult decât atât, nimeni nu l-ar fi înțeles și ar fi fost criticat de către cei din jur din cauza orientării sale sexuale. Băiatul îl anunțase pe tatăl său vitreg că intenționa să își curme viața. 

M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut! Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni. Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, este un fragment din mesajul înregistrat lăsat de tânăr.

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Capitală, iar medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net